Ima netko iskustva sa ZTE Blade mobitelima? Jel to valja?
Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
Iz osobnog iskustva znam da su "Markan1967" i "Zelja98" sa njuškala pouzdani prodavači :
Jel tko kupovao ili zna za neka druga iskustva vezano uz Neutrino mobile na tresnjevci? Imaju dosta jeftine telefone porijeklom iz eu di su logicno puno jeftiniji nego kod nas.. Sve je to ok ali me brine garancija.. Oni daju 2 god jamstva na uredaje ali koliko sam shvatio to je u njihovpm servisu tj rade sa kvark-om.. I kazu da mob dolazi sa europskom garancijom koja vrijedi i tu.. E sad, jel to moze bit neka patka, pa ako se desi neki veci kvar ko recimo meni na nokii da se nije dala popraviti i da treba novi uredaj pa da me ispale ili se to moze nekako rijesiti..?
Jel tko kupovao ili zna za neka druga iskustva vezano uz Neutrino mobile na tresnjevci? Imaju dosta jeftine telefone porijeklom iz eu di su logicno puno jeftiniji nego kod nas.. Sve je to ok ali me brine garancija.. Oni daju 2 god jamstva na uredaje ali koliko sam shvatio to je u njihovpm servisu tj rade sa kvark-om.. I kazu da mob dolazi sa europskom garancijom koja vrijedi i tu.. E sad, jel to moze bit neka patka, pa ako se desi neki veci kvar ko recimo meni na nokii da se nije dala popraviti i da treba novi uredaj pa da me ispale ili se to moze nekako rijesiti..?Garancija vrijedi kao i svaka druga. Oni imaju taj servis koji uredno popravlja uređaje. E sad ako tebi ispadne mobitel iz ruke u more pa da očekuješ da će ti oni popravljati i uvažiti garanciju... na to možeš zaboravit. Bilo koja situacija u kojoj si ti uzrokovao in(direktno) kvar garancija ne pokriva. Kako u neutrino trgovini tako i drugdje. Nazovi ih i pitaj što sve garancija pokriva i tek kad se uvjeriš da je sve uredu, onda slobodno kupi. Koliko sam po net-u čitao, s njima nitko nije imao problema.
Kupljen je jucer telefon (Lumia 640XL Lte) i garancija po psu ostvariva u mobisu :
Kupljen je jucer telefon (Lumia 640XL Lte) i garancija po psu ostvariva u mobisu :Odlično, uživaj :)
¸jel se zna kad bi samsung s6 trebao dobiti update na android 6.0? sad u prvom mjesecu ili....mislim ovako preko operatera,,,,neda mi se zezati s tim preko neta
Najavljen je u prvom mjesecu iduće godine. Nadajmo se da će se držati roka.
Jos malo i uspjet cu skupit si nekih 150-160 eura da si kupim neki solidan mobilni.
Eh sad je fazon, sta uzeti.
Svidio mi se ovaj Lenovo Golden Warrior A8, Samsung Galaxy S3 Neo i Sony T4.
Ulogu mi u telefona igra dobar Pixel Density, čista slika, fina kamera, lagano rukovanje tastaturom i pisanje, i krajnja čvrstoća/pouzdanost mobilnog.
Zagrizao sam sa Lenova, al cujem da su na njemu instalirane neke Kineske aplikacije koje zezaju mob, i koji se jedino Custom Rom-om daju rijesiti.
Sony T4 je ipak povis mog budzeta, ali bi se dalo korigirati da si ga uzmem, jedino eto sto sam cuo da je kamera cisti prosjek na njemu.
A za S3 neo pojma nemam kakav je.
Iako su ovo samo primjeri prvih telefona na koje bi naletio, molim vas da mi kazete neko svoje iskustvo ili misljenje koji bi mobilni bilo po najracionalnije uzeti za ove novce.
Evo opet ću napisat ali imam dvoje ljudi oko sebe sa dva različita Lenova i jako su zadovoljni oboje.
Odluka je ipak pala.
Uzimam Samsung Galaxy J5.
Mobitel mi izgleda jako dobro,sa predobrom kamerom, a uklapa mi se u budzet.
Uzo ga nedavno, odlican je.
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Ja se odlučio za Nexus 6P, reko naručit ću s Amazona, cijena 470 funti. Uplatio danas pare na račun, odem na Amazon i stoji obavijest, povisli cijenu na 565 funti, dakle skoro 1000 kn više za 1 dan pas mater. Onda sam odlučio riskirat pa sam uzeo s eBaya za 460 funti s poštarinom. Seller ima malo više od 100 transakcija i 100% positive rejting. Sad nema druge nego čekati
Sto kakvih transankcija? Jesi provjerio detaljan feedback?
Jesam, cini se sve legit. Transakcije su mu kao selleru. A i pise da je podrzan povrat love od strane ebaya u slucaju najgoreg.
Cijena ne odstupa previse od drugih tako da nebi trebalo biti problema. Meni se 6P isto jako svida ali me uzasno odbija sramotno postavljena cijena za Europsko trziste. Steta.
Malo je visoka, al kad usporediš koliko koštaju konkurenti u tom rangu, onda i nije tako skup.
Ovi iz Xiaomija stvarno nisu normalni
http://techcrunch.com/2016/01/10/xiaomi-redmi-3/
Stvarno su nenormalni. Ovakav mobitel za 107$? I moram pohvaliti odabir 720p ekrana,na prvu može izgledati kao nedostatak ali Snapdragon 615 (u ovom slučaju 616) odlično funkcionira sa 720p ekranima.
Kako je netko rekao: ''Cheap phones are getting good,and good phones are getting cheap.''
EDIT: Gledam na giztop.com i piše 1080p ekran,a na GSMareni piše 720p.
Ja sam i svugdje ostalo citao o 720p ekranu