Iako sam rekao 100 puta da Samsung više neću prije mjesec dana sam produžio pretplatu i kupio - S6. Pregledao sam prije kupnje jedno 30 recenzija. U ovih mjesec dana mobitel leti. Kvaliteta izrade odlična (nema plastike), kamera odlična i konačno nema milijun predinstaliranih aplikacija. Samsung je ovaj puta toliko olakšao TouchWiz da je to super.
s6 je prvi nakon jedinice da ima taj otmjen classy feeling, brutalan je. ok jedinica danas izgleda plasticno ali kad sam je svojedobno kupio i pokazivao su svi bili u cudu.

Jeli moze netko pomoci,neznam koliko se razumijete!?
Imam tele 2 i nemogu ukljuciti osobni hotspot,tj uopce ga nemam u postavkama.
Jeli zna netko kako to cudo ukljuciti?
Inace imam iphone 4s

Sent from my iPhone using Tapatalk

• [deleted]

toni013  - taman sam danas rekao kako te nema
Di sti jebate 

A prika pocela sezona nikad ludja,dosta puta naletim procitam a ne stignem komentirat.jos sam sad uzeo auto pa sam i oko toga se zabavio tako da stvarno nista ne stizem.

• [deleted]

toni013  -  probaj ovo
Neznam jel vrijedi pošto nemam iphone pa ti nemogu istestirat

https://www.youtube.com/watch?v=M6ATCAirp3A

https://www.youtube.com/watch?v=O4p2Q39QVdk

Hvala prika ali ne pomaze.problem je sto ja uopce nemam opciju hotspot!
Brat mi ima t com mrezu i iphobe i uredno mu se pokaze u postavkama hotspot a ja na tele 2 to nemam,cini mi se da je do mreze!?

Tek sam sad skužio da je konačno došao JB za iOS 8.3.

Konačno sam dobio mobitel natrag,falio mi je.  :

Brat mi ima t com mrezu i iphobe i uredno mu se pokaze u postavkama hotspot a ja na tele 2 to nemam,cini mi se da je do mreze!?

Moguće da je Tele 2 zblokirao hotspot ako ga nemožeš naći. U tom slučaju možeš probati sa Jailbreakanjem i skidanjem aplikacije MyWi.
Ja sam Tele 2 i hotspot radi...android.

Moguće da je Tele 2 zblokirao hotspot ako ga nemožeš naći. U tom slučaju možeš probati sa Jailbreakanjem i skidanjem aplikacije MyWi.
Zvao sam ih i govore da nije do njih,da oni pustaju signal i da nemogu utjecat na to!
Jedino da pokusam koju aplikaciju skinut.
Ma nije neki problem ali uzeo sam auto koji ima internet i sad se nemogu spojit!
Ili hotspot ili da kupim internet

Ja službeno počinjem mrziti Android. Ispucao sam mobilni net po punoj brzini za ovaj mjesec i jedino što šljaka su društvene mreže i nekako ovaj forum, ukoliko nema slika. I kad god upalim net mobilni, mob se tako uspori, toliko ugrije, jednostavno nije za korištenje jedno deset minuta. Valjda dial up brzina nije dovoljna da sve aplikacije se spoje na net i obave svoje. Sad mi je i onscreen tipkovnica počela zajebavat, ne spušta se automatski, već ostaje na ekranu i moram je manualno gasiti. Mob nakon osam do devet mjeseci korištenja je počeo jako štekati i lag je primjetan stalno. Iskreno ne znam da li bi se šta promijenilo na bolje kupovinom boljeg moba, nekog jakog i brzog flagshipa ili je to jednostavno tako sa androidom. Što je najgore, Amazon ima sad akciju za iPhone 6 i ozbiljno si mislim kupit ga, pošto svi toliko fakin hvale iOs i superiornost naspram Android. Nisam pametan eto... 

Jednostavno moraš kupiti flagship. Naravno da je neusporediv tvoj trenutni HTC i iPhone 6.

Dakle HTC One M9, then.

Ja imam m8 par dana i savrsen mi je,platio sam ga 3k a mobitel leti,ne pregrijava mi se ni u najzahtjevnijim igrama,baterija me drzi do 10+ h dok sam na njemu cijeli dan(net,igre,filmovi itd.), mobitel je najljepsi mobitel kojeg sam ikad vidio i drzao u rukama,kamera je odlicna makar ima malo piksela slike su predivne i pune boja i s njima se mozes igrati do mile volje,za prednju 5 mp da ne govorim,prije njega sam s4 imao i ovo mi je stvarno velika promjena i vise nikad necu prelazit na samsung il lg,frend je uzeo g3 i pregrijava mu se svaki dan bar dvaput da ga mora resetirat,nema nista na mobu a kaze mu da je puni i neda da instalira aplikacije itd... Od sad nadalje samo HTC. Isto sam razmisljao o Z3 ali presretan sam sto sam uzeo m8.

Ja stvarno ne kužim kolko ljudi imaju problema sa G3. Meni 6 mjeseci radi savršeno. Malo se zagrije ali ništa strašno.

Ja sam nabavio kao sto rekoh S6 ali iskreno dosad najbolji mob mi bio Lumia 920 i Windows Phone. U 2 godine rada brz kao munja. A sto sam sad mijenjao opet OS ni sam ne znam. Zasad S6 radi odlicno ali bude li usporio ide na prodaju i vracam se WP platformi.

Poslano sa S6 kante

WP jedino koči manjak aplikacija.  :(

• [deleted]

Kao što sam rekao uzeo HTC desire 816
Nikakvih problema nema, brz(meni i preveć), i baterija od dan i pol .
Sve u svemu ja sa njim za sad nemam nikakvih problema
Jedina stvar koja me u odnosu na Samsung je što u Music player-u nema opcije izvorne mape nego on sam sebi po izvođačima podjeli a ti se dabar yebi i radi plalyiste sam
Možda opcija postoji ali ju ja nemogu nać nikako 

Nešto do 2500 kn?
Samsung ode u kurac, i ne želim nikada više Samsung...
Dvoumim se između iPhone 5c ili opet neki Android. Android mrzim zbog tih svakodnevnih update-a i onda trokira i nisam baš najzadovoljniji sa njime (imao sam nekoliko njih)
Treba imati radio, ali ajde i to preživim da nema...
Kamera nebitna...
Proizvođač - bilo što osim Samsunga.
Volio bih da ima dobar ekran 

Ne iPhone 5C.

Preporuka za OnePlus One.
https://oneplus.net/hr/one