Raziel Pretpostavljam da se radi o službenom servisu u Bosni. Neznam kako kod Vas to funkcionira ali u Hrvatskoj se kod zaprimanja piše i stanje uređaja, dal ima vidljivih ogrebotina i oštećenja ili nema. Pa ako je pisani trag možeš se pozvat na to. Barem bi se to trebalo pisati, ali se tu dosta komplicira jer tipa u HR imaš barem 3-4 službena servisa i svatko radi na svoj način što je zapravo tužno.
Kao osoba koja radi kao serviser mi ova priča zvuči vrlo neprofesionalno. Na S liniji se ekran mijenja s okvirom, dakle ako je ekran nov ekran s okvirom je nov i nema nikakvog lijepljenja. Jedino što se lijepi je poklopac. Ali to se radi ili sa obostranim trakama gdje nema nikakvih tragova ili sa ljepilom koje se prije samog sušenja očisti pa nema tragova. Dakle jedino se seli tvoja matična, konektor punjenja, antene, baterija i poklopac. Ponekad s ekranom ide i nova baterija ali ovisno kakvo servisno pakiranje dobiju za zamjenu često se abuse-a pa vade novu bateriju za preprodaju.
Ovo mi se čini kao teški šlamperaj. Ako je uređaj uistinu bio u boljem stanju nego nakon servisa bojim se da je jedino riješenja prijetnja inspekcijom i na kraju krajeva prijava ako se ne riješi na Vašu korist.
Ono što ti mogu s obzirom na iskustvo reći, da nazalost službeni servisi nisu uvijek ono što bi klijent očekivao. Vrlo često se radi o neadekvatno istreniranim ljudima i nerijetko se dešava ovakav šlamperaj. U moju formu gotovo svakog tjedna dođe neki uređaj sa službenog servisa gdje onda mi popravljamo za njima, jer su ljudi ogorčeni i rađe plate koju kunu da se to napravi kvalitetno i brzo.