Brijac možda sam se krivo izrazio pa da budem precizniji - iPhone 13 Pro i Pro Max te Samsung S, Note i Flip i Fold modeli su vrh ponude i više od solidnih uređaja. Što se tiče solidnosti, govorim o kvaliteti izrade uređaja, a to je da su svi navedeni uređaji vrlo kvalitetno izrađeni i svi djeluju pod rukom premium, ne odskače ovdje nešto posebno iPhone.
No, što se tiče mojih iskustava s iPhoneom (iako sam to već negdje naveo) - jedini s kojim sam bio zadovoljan unazad 6-7 godina bio je 6S Plus. Nakon toga sam uzeo iPhone 7 Plus i tvornički zapakiran uređaj došao mi je s neispravne obje kamere. DObio sam kroz 2-3 tjedna novi uređaj kojemu je nakon pola godine riknulo antensko pojačalo i ljudi me često nisu mogli dobiti na mobitel. Onda sam napravio pauzu, vratio se na Samsung i rekoh, ajmo iPhone-u dati opet priliku. Uzeo sam iPhone XS kojemu je krčala i zujala slušalica, u servisu rekli da je to normalno. Znači, telefon s jednom od najgorih kvaliteta poziva što se tiče slušalice. Mijenjao ga za iPhone XS Max kojemu je isto zujala slušalica no ono što me smetalo je to kaj su na njemu više-manje sve igrice počele trzati, valjda se zagrija. Govorim o igranju igrica zimi, ne ljeti na +30. Odonda sam prekrižio iPhone te imao Samsung S10+ i Note20 Ultra i s nijednim nikakvih problema.