Raziel Iako profi aparati sve više gube na značaju pored današnjih telefona

Gledaj, fotići i mobiteli imaju svoje conse i pros. ali u niti jednom segmentu niti jedan mobitel neće nikad doseći mogućnosti jednog profi dslra. iphone i samsung imaju odličan softver u sebi za procesiranje slika, nećemo lagat. vidio sam kako slika iphone zadnji. ali ima plafon u koji udariš sa mobitelom. Gledaj kakve fotke Moreno udara.

a56 mi izgleda primamljivo btw. njega sam gledao prvo.

https://www.mobiri.hr/proizvod/samsung-galaxy-a56-5g-8gb-256gb-pink/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

mislim da bi mogao ovaj.

fensisuperstar

Moreno gleda gole kliće, a bonus još i zaradi. Njemu i treba dobar aparat.

Od momenta kad sam upoznao versatilnost kamera na današnjim telefonima i pojavu raw formata je bio dan kad sam prodao svoj aparat. Za amatere sasvim dovoljno. I profi aparat ima plafon da se ne lažemo. Sve varira od cijene uređaja.

Dobar je taj A56. Frend je bio skeptičan kad ga je kupovao zbog Exynosa, ali kaže da je odlično uparen sa softverom, i baterija bez pol beda izdrži dan.

6 dana kasnije

Može mala pomoć oko novog mobitela.

Imam Xiaomi redmi 13 iz 2020 i dan danas radi skoro ko da je jučer kupljen.

Razlog kupnje novog jer mi je 64 gb malo i htio bi nešto novo nešto divlje. Nikad nisam patio da imam najbolji mobitel jer mi je to bacanje para. Za novi mobitel bi izdvojio max 400€.

Pa ako može preporuke i razmišljam o Redmi note 14 Pro. Vidim da je cijena oko 250€ i čini mi se super.

Slušam sve i hvala 😁

resident_evil

Koji god uređaj da kupiš bit ćeš zadovoljan, jer očigledno nemaš nikakve zahtjeve niti očekivanja od telefona. Sad da ti preporučujem nešto što bi bilo najbolje za taj bužet, bezveze mi je. 6 godina izdržati sa tad budžetnim telefonom, može izmoći samo netko kome telefon ne predstavlja ništa vitalno u životu.

Uzmi ono što ti je najpovoljnije za džep.

Raziel

A gle najviše ga koristin za dopisivanje, you tube, slikanje i surfanje. Instagram nemam. Igre ne igram preko moba.

Volim slikati i kamera mi je jedan od ključnih faktora. I svaki put do sad kad bi probao mobitel ima super kameru. Onda vidim iphone ili pixel koji ubijaju pa mi dođe da njih uzmem.

Ako još netko da neki savjet super ako ne vjerojatno bude taj redmi 14 Pro.

• montoya

•  
            •  
            •  
          • Uređivano

resident_evil ja sam staroj nedugo kupil Honor 400 Lite (230€) i jako je zadovoljna.

Isto za internet, multimediju i malo fotkanja.

8/256 je mob

Stigao Android 15 na moj A34. Zgodno što se povlačenje s gornje strane otvara postavke ili obavijesti ovisno o tome koje je područje ekrana i što je navodno više glatko za skrolati (na 120Hz modu je ionako i bilo) plus valjda veća sigurnost i Gemini kao prvi asistent za AI. Inače na prvu djeluje kao inkrementalni upgrade….

• Uređivano

resident_evil

U tom slučaju čekiraj Xiaomi 14T. Jest prošlogodišnji model, ali mnogo superiorniji uređaj. Dobiješ Leica kamere koje su najbolje za taj cjenovni rang. Brz, pouzdan, baterija dosta dobra.

Za 400injak eura dobiješ 12/256

montoya

Čuo sam pohvale za Honor mobitele ali šta ja znam. Nekako mi se neda s njima eksperimentirati.

@Raziel znači 14T je sigurno po svemu bolji od Redmi note 14 Pro? Cijene se kreću oko 400€ i to mi je okej. Ne bi više od toga.

resident_evil

Slusaj ako si na pretplati ili se mislis prebaciti na pretplatu mozes naletiti na jebene popuste za s25 s25+ i s25 ultra

Samsung stalno daje popuste na tcomu

Pa eto jos jedne opcije

Ultra zna biti za 600e

resident_evil ak imaš na raspolaganju 400€, onda ti je moja preporuka Motorola Edge 50 Pro - imam ju malo više od godinu dana i radi ko urica, a i dizajn je prekrasan.

To ti je verzija 12/512, odma je došla s Android 15 i uskoro dobiva 16.

resident_evil @Raziel znači 14T je sigurno po svemu bolji od Redmi note 14 Pro? Cijene se kreću oko 400€ i to mi je okej. Ne bi više od toga.

Moja žena ima 14T i ovo što Raziel kaže je istina, kamera je vanstandardno dobra za tu klasu, na tragu najvišeg segmenta, a i ostatak leti. Ne znam što se sdanas još nudi u segmentu, ali prije par mjeseci je ovo bio najbolji izbor za te pare

• Uređivano

resident_evil

Honor je jak brend u Srbiji. Imaju tamo svoje ispostave, servise i propagandne medije (ostalo dostupno još od postanka Huaweia). Na ostatku Balkana su im dostupni uređaji, ali ništa više od toga. Od Kineza, Xiaomi je i dalje car po tom pitanju.

Što se stanja sa 14T tiče, moj odgovor je i dalje da. Superiorniji uređaj u svakom pogledu.

Nisam ni znao da se Motorola vratila 😅

Što se tiče Samsunga, imao sam dva do sad i bio sam zadovoljan svime osim trajanjem (3 god maks).

Znam za tu spiku kad se prebaciš u drugu kuću dobiješ super popuste. Dva tri puta sam to već napravio. Na pretplati sam brijem od 2009.

Mislim da će biti 14T Pro i vidim da ima super cijenu ako uzmem preko Telemacha na 2 godine.

Thanks svima.

resident_evil

Ja san na Tcomu godinama i sto se tice popusta najbolji su.

A sad ako ti nije žurba u 9 misecu ce vjerovatno izaci iphone 16 i onda samsung opali popuste na s seriju

Znaju dati popust plus neke dodatke gratis sat slusalice tablet i to.

• Uređivano

Nema šanse da će base S25 biti na popustu na oko 400 eura. Većinom u zadnjih godinu-dvije Samsung svoje cijene uređaja ponudi po istoj cijeni kao i po izlasku, ali sa poklonima drugih hardverskih uređaja. Ne mogu se sjetiti kad su zadnji put pošteno spustili cijenu, pa rekli ovo vam je akcija. Njima je akcija ako dobiješ gw ili tablet neki.

U Bejha Telecomu skoro je akcija bila da ako kupiš S25 Ultra, dobiješ Vox 12k inverter klimu na poklon. Ha-Ha-Ha Ono, spusti mi cijenu, jbt klima..

A base S25 sa 128 gb memorijom je oko 750 eura, što je skoro pa duplo više nego što resi traži. Jest strašan uređaj, nema šta. 7 godina ne misliš o telefonu.

Raziel

Prosle godine u prvom misecu s23ultra za 600e kupio zeni, nakon toga san uzeo sebi s24 ultra pa toliko i ne pratin akcije ali znan da ih uvik ima.

• Uređivano

Miro

U tom slučaju isplativije mi je doći u HR da uzmem S25 Ultra, čim skontam par kombinacija.

Ovdje ga i dalje na mobilnim provajderima cijene kao da je jučer izašao.

Edit: Upravo dok listam fejs izađe mi Ad.

A da ugrabiš ovu akciju, 12/256 Ultra izađe 1390 eura.

• Uređivano

Raziel

Bila je fora donesi stari mobitel ili tablet i 50% popusta ja dao tablet koji je bio star 15g i nije radio.

A mislin da je bila akcija i na s24 ultru 9 misec prosle godine jer znan da san bija ljut sto san uzeo day one mobitel to se kod samsunga ne isplati jer brzo budu akcije.

Trenutno je sitna akcija i s25 ultra je 1000e

• Uređivano

Miro

Moraš li biti dugogodišnji korisnik TCom provajdera kako bi stekao pravo na takvu akciju, ili odmah dobiješ pravo na te akcije čim kreneš koristiti neke od njihovih usluga?