i da si najpažljiviji ogrebe ti se bez zaštite… meni sister na istom mobu (gejfon 13) ima vaš ono vidljivo kao male porezotine… mene kaljeno staklo 2 puta spasilo… nije bio baš par i "klasičan" udarac ali spasilo je jer se baš na kaljenom fino vidjelo kaj bi bilo na ekranu. I meni te maskice idu na jetru, ali su nužne. Malo je iritantno kada vidiš koliko koštaju ti prokleti mobiteli a onda ih moraš staviti u pancirke i gubiš osjećaj malo jer nije isto sa kaljenim staklom npr i bez njega kao is a bilo kakvom maskicom ili bez nje.
nego, nisam vidio temu pa bum ovdje. powerbank… imam jedan prastari anker, crko je i dao je svoje nakon toliko vremena. Sada gledam neki magsafe. Iskreno, jebe me se za firmu i to, gledam čistu praktičnost! 10 k mislim da bih trebao, i to mi je za putovanje… neda mi se još kabel nositi extra, a i praktičnije mi je. Ukratko, neki koji bih napunio u zg jer mi se ne nose dodatni punjači i kablovi na put (plus da ne jebu na aerdromima). Našao sam neki ovakav https://www.hgspot.hr/prijenosna-baterija-anker-maggo-10k-slim-wireless-powerbank-10-000-mah-bezicna-15w-usb-c-30w-bijela-a1664h219 . Dakle, odem ujutro na izlet iz barce u zaragozu i hoću bateriju da tamo na pola dana dopunim lijepo mobitel i čao… Da je što tanja i praktičnija.
ako netko ima preporuku i to…