doctorfreak Flex od toucha ne postoji

ma fingerpring scanner. Ne radi mi power button. To sam i napisao da ne radi power button.

Id Detector|xiaomi Poco X3 Nfc/m3 Fingerprint Sensor Flex Cable - Touch Id  Replacement

Napisao sam da i sa crnim ekranom tebi touch screen i dalje radi ali je crn. Kao yasuke. Odspojio sam bateriju i fingerprint upalio punjač i mobitel prikazuje sliku. Ali mi fingerprint i power button ne rade. Sa time da je spojen dobro pretpostavljam da je sjeban on.

Rijesen telefon. Sve flexove mi je zamjenio

Nfc je bio ostecen. Vjv ja sa heat gunom.

• Uređivano

Koliko su ti naplatili?

Edit: Saznao sam.🥷

Znači dignuo sam mob na novo i sad je MIUI plus sistemske datoteke 20 giga sve skupa.

fensisuperstar That' more like it.PC Marter Race Baš gledam svoj mob, sad je skoro na 40 GB, od toga je baš mojih dokumenata (pored igara i aplikacija) valjda 2 GB. Konstantni updatei (i to još radim selektivno) samo rade svoje. Na sljedećem mobu morat ću tražiti valjda 512 GB, a 256 GB će biti minimum. Samo sat je skoro 90 MB btj.

Zero

Znas kaj je prvo kaj sam napravio? Ugasio extended ram sranje. Sad čitam zna bit uzrok tom kurcu. I nisam updejtao nista od njegovi appova. Jos me pitao da dam dopustenje nekom daemon kurcu. Suck my daemon. Za sve appove od žaomije sam ugasio podatkovni promet, rad u pozadini ako se ne upali, i zalockao sam paljenje istih iza šifre.

Giphy - Mike Myers Evil Laugh GIF

Mobitel mi jebeno LETI.

ChinesiumSpaceAidsStdNotFound.exe

3 mjeseci kasnije

Uzimali smo ženi novi mobitel, i dok se relativno brzo odlučila koji želi, to se otegnulo na tjedne, pa i mjesece... Zbog boje. Prvo se nije mogla odlučit, pa se odlučila, pa je vidila uživo i ipak joj se ne sviđa, pa nigdje nema te treće boje, pa čekanje dok dobavljač dobavi... tako su prošli doslovno mjeseci.

Čim je stigao smjestio se u defaultnu crnu maskicu.

Koliko vam je bitna boja kod mobitela?

• renda

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

Fenix bitno da nije neke kricave boje, ovak svejedno kad ide u masku.

Ali svaka ti cast na strpljenju : D

Fenix Koliko vam je bitna boja kod mobitela?

Koliko i lanjski snijeg. 😃 Ja sam mislio da je obratno, uzimaš default mob bez bezela (a koji ga ga danas uopće ima da su izraženi?) i potom na nekom temu shopu tražiš jednu od trilijun dostupnih maskica, lol. Ja sam već drugi mob za redom praktički pretplaćen na crnu carbon fiber silikonsku maskicu.

• buz

•  
        •  
        •  
        •  

Fenix Svejedno, baš zbog tih maski. Doslovno ne vidiš boju jer je u ogromnoj crnoj maski.

Fenix poznato, tako je bilo s mojom dragom dok smo kupovali MacBook. Samo što laptop ne ide u masku.

• prayer

•  
        •  
        •  
      • Uređivano

Uzmem uvijek neku prozirnu ultra tanku maskicu. Neke nijanse znaju biti zbilja lijepe i šteta ih je prekriti s nečime što nije njegova originalna boja.

Fenix Nakog dugogodišnjeg rada u prodaji mobitela, mogu javno reći da je u 90% slučajeva uspješna prodaja bilo kojeg mobilnog uređaja za žene u pogođenom odabiru boje uređaja.

Nisu bitne hardverske specifikacije koliko je bitan dizajn i boja. Ako saznaš omiljenu boju prodaja je gotovo zagarantirana.

Easy sale 🙂

Stoga, sve ti je s ženom u najboljem redu.

doctorfreak ma ova moja nije skroz tipična u tom smislu. Prati bolje od mene, zna sve te nove čipove što napravi snapdragon ili mediatek, procesore kamere, proučava doslovno do videa o rastavljanju i stvarno se dobro informira.

Mobitel odabere kako treba, ali s bojama očito ne može protiv te girly strane

Ja ne nosim maske. Biras mob od 1000€ i onda ga sakrijes. Ako ti ispada kupi CAT. Tako sam zeni zaprijetio da cu joj kupiti CAT i sad bolje cuva.

Također i ja ne volim da je neka živahnija boja da ubada baš u oči. Bitno mi je da je blaga i neupadljiva a najviše dolaze u obzir neko crno-sivo-srebrnasto kućište a mogu doći u obzir i tamno plavo-zelenkaste nijanse kojeg sad takvog imam iako je moj u crnom kožnom etuiu pa je sakriven dok ne otvorim gornje krilce i tu boju nit ne vidim.

To je tako manje više jednako kod mnogih a kad su djevojke i žene u pitanju tu je ipak malo drugačija stvar. One gledaju vanjske detalje, boju pa i dizajn i još ak se potrefi sa teh. kvalitetom, to je to.

solidmerlin je li uopće postoji moderni mobitel koji sam po sebi nije od nekog materijala koji klizi kroz prste? Kao da nisu dizajnirani za normalno držanje. Masku najviše koristim zbog gripa

Fenix Samo ti je bitno da ekran nema zaobljene bocne rubove (moj ima). Ne hodajte sa mobitelom u ruci, mjesto mu je u dzepu. Moje sve trenerke imaju feršlus na dzepovima.

solidmerlin Ja ne nosim maske. Biras mob od 1000€ i onda ga sakrijes.

Isto. Nikad nisam imao masku, niti neću. Znam sve rizike moguće, ali neću. To onda nije taj mobitel više.

A šta ako se razbije? Kriviš sebe, i znaš da si sjebao, i to je to. 😃