doctorfreak Također užasno me smetaju male dimenzije odnosno mali zasloni. Kolko to ima 6.5 incha?

Nisam u toku, koliko to današnji mobiteli imaju inča?7-8? To onda više ne ide u džep ili jaknu već stalno nosiš u torbici ili pederuši? Ovi preklopni nisu standard, koliko je meni poznato

buz Ostalo sve drugo si uspio krivo napisati. Pogledaj specifikacije prije nego pišeš.

Govorim o dizajnu…znam da su spekse top i da je sw top ispeglan

Zero Nisam u toku, koliko to današnji mobiteli imaju inča?7-8? To onda više ne ide u džep ili jaknu već stalno nosiš u torbici ili pederuši? Ovi preklopni nisu standard, koliko je meni poznato

Ja već godinama ne idem ispod 6.7…sad imam 6.8…za gledanje videa idealno…a večinu vremena gledam video sadržaje.

Pogle si S liniju kod samsunga…svi plus i ultra modeli ( čitaj najjači ) imaju veći zaslon.

Čak i iphone…koji su uvijek bili manji..već godinama imaju max modele u ponudi.

Kad ste mi već tu, koristite li za navigiranje po mobitelu one tri tipke dolje "zapečene" kao ja boomer ili koristite ove tzv. gestures? Mob je došao defaultno s gestures, odmah sam morao promijeniti, ne mogu se snaći.

buz

Kad naviknes nemozes nazad, kasnije ti smetaju tipke kad ih vidis

buz

Swipe gestures su odlično izveli na Samsungu, jednom kad sam navikao na njih, nema šanse da se mogu vratiti na taj buttons navigation bara.

Daj gesturesu par dana da navikneš, vidit ćeš da je vrijedno.

buz Geste još nekako na ravnim ekranima ali na zaobljenim je meni to ubojstvo.

I neznam kako može biti brže/bolje swajpanje prstom od ruba ekrana prema centru od jednostavnog dodira na dio ekrana sa 3 navigacijska gumba koji su btw na dnu i bez obzira na velicinu šapa su odmah tu ( isto kao i tipkovnica ).

Na Gestures sam se naviknuo nakon par sati i povratka više nema

Morat ću onda dat priliku, naravno da je puno ljepše kad imaš čitav ekran, ali stvarno nabadam s tim, nisam siguran što radim. Pogledat ću neki tutorial. 😆

Samo, tipke!

Kakvi motion gesture-i, kakve pm?

Ja bih još da vrate fizičke tipke. 😃

Ja sam isto probao na dan. Ne ide. Nekad krivo registrira swipe kao back ili uopće ne registrira, pa sam vratio. Vjerojatno je do mene.

Evo na iOS već zadnjih 4+ godina nikakvih problema sa gesturima. Vrlo jednostavno i lijepo, bez ikakvog dodatnog reda koji ti oduzima duo ekrana ili drugih kerefeka. Ne znam sa tolikim screen to body ratio kako drukčije izvesti navigaciju a da izgleda ok 🤷‍♂️

12 dana kasnije

Evo @Tzereen trenutni dokaz da je na pretplatu isplativo uzeti mobitel.

Ako doneses neku glupost od doma sto ti ne radi tipa neki raspadnuti mob ili oprema u S23 Ultra te ispadne 612.88e

To je ono sto vam pricam svaka cast one plusu i to jeftiniji su a dobri ali jebiga tcom i samsung uvik nesto skuhaju.

I ne @buz necu ga kupiti🤣🤣🤣🤣🤣🤣 još cekan

Miro Samo si zaboravio rec da treba i placat mjesecno 240kn tarifu 😃

Ako to zbrojimo u 2 godine daš preko 10k kuna.

Ako danas keširaš za s23 ultra preko njuškala za tipa 800-900 po kolko se prodaju zapakirani i uzmes tipa tomato tarifu za 100kn mjesecno u najgorem slucaju ti ostane cca 2 soma kuna iliti par janjaca.

I nisi vezan ugovorom. Naravno pod uvjetom da netrebaš mobilni flat.

Joj, OnePlus se izgleda ozbiljno vraća. Nord 3 je već bio odličan primjerak srednje klase. OnePlus Fold je daleko najbolji fold telefon koji je sasvim neočekivano potpuno posramio Samsung ove godine. Prvi fold telefon koji je odma bolji od već četvrte ili pete generacije Samsunga. Baš poražavajuće.

A sad i OnePlus 12 izgleda kao da će biti najkompletniji high end telefon. Nadam se da će takav biti i na testovima.

Bilo bi mi drago da im uspije. Iako s ovim 10 pro nisam skroz zadovoljan, OnePlus mi je baš drag. Nord i osmica su bili genijalni.

doctorfreak

Na flatu sam godinama i u magenti tako da je 30kn pretplata doli.

I za mene ne postoji bolja ponuda od ove.

Mislin da ce žena uzeti ultru planirala je i14 pro max ali ova ponuda je brutalna

Miro Meni je to nepotrebno. Kod kuce imam žični flat…uskoro optiku…na poslu isto..

Na kavi, šetnji…izletima mi ne treba flat. 40gb mjesečno mi je vrh kod mobilnog interneta.

Miro daj si kupi više telefon. Fakat ću ja prije tebe kupit 😁.

Ajmooooooo

doctorfreak

Zato san gore odma napisao da je isplativo uzeti na pretplatu mobitel. Ko je na pretplati ovo je top ponuda.

Ko je na bonovima…to neznan ja san bio u srednjoj skoli prije 23g

Tzereen

Kupiti ces ti novoga i jos jednog iza toga dok ja kupin. A sto cu kad ovaj note 10+ jos radi ko raketa

Miro Ja sam na A1 i ništa mi dobrog nisu ponudili za 23 Ultru, bezveze neki popust, i to ovaj koji je sada na njihovom webu, samo 250€. Glavno da sam 20 godina na mreži kod njih. A imam A1 optiku tamo (jer nije druge bilo) pa sam htio ostat jer dobijem neki popust na broj usluga. Onda umjesto 1200€ sam dao 1090€ za Pixel. A uz produljenje pretplate sam onda dobio Samsung Tab A8 za 100€. Treba mi za ove streaming aplikacije i IPTV samo, za te pare mi je super.

Miro Ko je na bonovima…to neznan ja san bio u srednjoj skoli prije 23g

Postoji pretplata bez ugovorne obveze.

Ja ovo nemrem potrošit za tih 14 eura.