k ne znam jel igraš po prvi put ili si već upoznat sa igrom
Potpuno nasljepo idem. Izbjegavao sam ikada ista citati o igri.
k zapamtio sam te kao velikog fana p4 (i sam sam!!)
Jesam. Ukucao sam gomile sati u ps2 verziju i rijesio true ending. Odlicno iskustvo sa nekoliko sitnih problema, ali i dalje jedan od najdražih jrpg, vjerojatno mi je cak za mrvicu draza od p5, ali mozda ima utjecaja cinjenica da me i uvela u shin megami tensei serijal/e.
k prekrasna jedna igra. čak i u svim svojim nesavršenostima. pogotovo u svim svojim nesavršenostima.
E sad pitanje je na kakve nesavršenosti aludiras? Ako misliš one tipa da dungeons nisu kao u p5, da je combat neatraktivniji nego u p5 itd. To sam sve znao unaprijed i ne smeta mi jer ako prica, likovi i pacing (od kojeg su patili i p4, a posebice p5 jer je bas bilo fillera pa cak i likova bez kojih se moglo) drze vodu, ja zadovoljan.
Već sama činjenica da imas gotov tim praktički na početku, a ne da skupljam membere kroz cijelu igru, pa dobijes slucaj Haru, je meni dobra stvar.
Teško je opisati kada ti na pocetku sve sjedne dobro, cak i visual novel style navigiranja kroz svijet i Menü, a vidio sam da je to nekom kritika. Meni zasad evo sve pase, nema mane. Naravno biti cu pametniji nakon xx sati.
k jučer sam saznao da je xbox series x verzija u 4k i 120 jebenih fps-ova za razliku od ps5, i iako mi je apsolutno jasno da za polu-vizualnu novelu 120 fps-a nema pretjeranog smisla . . . svejedno sam LJUT! dajte mi te persona menije u 120 fps-a, kukavice!!
I ti i ja i svi znamo da je persona 3 portable rodjena za igranje na switchu. Kod kuce u krevetu, na Couch-u, u parku, u javnom prijevozu, na terasi, balkonu, gdje god te volja. Pusti 120fps i 4k, to su samo brojke…
k vjeruj mi, p3 od svih modernih persona igara ima možda i najbolje iskonstruirani narativ. usko je povezan sa samim likovima, i ne oslanja se previše na social linkove i konstantno postoji i buja u pozadini.
Sto mi paše.
k i p3 je najkraća igra od te tri persone!! igraj!!
Sto pozdravljam, posebice jer imam u planu odigrati i sa female protagonist.
k čujemo se; hvala; pozdrav . . .