🤩🤩🥰🥰🤩🤩

Uz sve što je potvrđeno, ako je i ovo istina, onda brutala.

Nema straha za MCU

Pogledana Ms Marvel do kraja.

Naivni prosjek snimljen za mlađe generacije te je, realno, daleko od Marvelovog standarda kvalitete, ali i dalje smatram da nije ni blizu negledljivog sranja koje sam očekival po komentarima ovdje i po netu. Gledo sam i daleko veća smeća, a mala je, kad se sve zbroji, baš simpa.

Otkriće na kraju zadnje epizode, kolko ja znam, nema veze sa stripovima, ali je jebena naznaka da konačno dobivamo X-Mene u MCU-u. 🤩

Post credit scena također izazove smiješak… The Marvels mi nije baš na prioritetnoj hype listi filmova koji dolaze, al bit će ih dobro vidjet zajedno u filmu 😊

Koji su ovo slipci u Warnera, oni nemaju pojma ko im glavu nosi.Al ok necu se zalit najbolji Batman is back

Zadnji Batman je bio vrh. Čemu vraćanje sad na to? Oni su imali jedno 5 univerzuma u razdoblju od 10 godina.

Meni je ko Batman bio odličan, ali ko Bruce Wayne, užas. To mi je ujedno i jedina zamjerka filmu, ako se dobro sjećam.

Pa neka furaju 2 universuma nisu ljudi toliki glupani da nemogu razlikovat 🤷‍♂️

Ja bi pustio Snyderu da dovrsi svoju viziju , a ovamo bi tuka stanalone ala Joker i The Batman u “realisticnijem” tonu . I jedno i drugo je profitabilno

17 dana kasnije
6 dana kasnije

Ovozavam ovakve detalje

Isto kad Bruce proucava supermanove stil borbe,pa ga kasnije u fightu kontrira

Mislio sam da Marvel ne može niže pasti nakon Ms. Marvel, ali onda sam upalio She-Hulk.. užas.

Sad se već bojim i za nove sezone Daredevila.

Brijac Što te točno smeta? Meni se svidjela prva epizoda, CGI je malo li la ali serija ima karizmu.

Brijac

Njima je Endgame zbilja trebao biti endgame. Kvaliteta i fokus su baš otišli nakon njega. Ono lopatom trpaju beskorisne B likove koji imaju vlastite serije i previše pažnje. Ovi tamo pričaju o 6-7 fazama. Taman posla da će ekipa ostat dotad ako ovako nastave.

member Nemoj nikad podcjenivat nezasitne konzumente,dok ide samo trpaj dok nepovrate

member

She-Hulk je A list lik i kroz 2000e i ranije su She-Hulk izdanja outsellala izdanja većine trenutnih Avengera koje smatramo A-listom, a u doba kreacije MCUa su bili ne B-listeri nego C-listeri.

Thor je tada bio nordijski bog groma, Iron Man je bio bitan kolko i Hawkeye, a Captain America je bio hladnoratovski propagandni relikt.

Većina laika je znala samo za Spider-Mana, neke od X-mena, Daredevila, Hulka, She-Hulk i Fantastic Four i oni su najčešće imali split izdanja u kojima surađuju dok su ostali bili poprilično underground i rezdrvirani za fanove kojih je tada bilo relativno malo.

Do najave Avengers Initiativea u ranom MCU, više ljudi je znalo tko je She-Hulk nego da Marvel uopće ima tim koji se zove Avengers i tko su članovi.

darkfenix Super konstruktivan odgovor, baš pridonosi raspravi.

A više je dosta bilo ovog bahaćenja. Dobio si više upozorenja nego što si uopće zaslužio.

Pa nije ništa krivo rekao. Neznam šta woodie brije ali She Hulk je najrandom niche lik ikad. Ms Marvel i slične da ne spominjem.

Od kad je She-Hulk nieche lik lol. Imaš stotine stripova o njoj. To što su vam filmovi i serije glavni izvor MCU doze ne znači da drugi ne postoje, još gore ktome osuđivati i rugati se drugima.

Kad nešto postane popularno, uvijek se pojavi određena doza ljudi koji su tek zagrebali površinu, ali moraju biti najpametniji na svijetu pa se sramote.

Na internetu stvarno možeš bilo šta napisat i dobit potvrdu svog mišljenja kolko god ono bilo uvrnuto ili krivo.

Nekad je bilo normalno kad nešto ne znaš, pitati ljude koji znaju, a danas nije bitno kaj nešto ne znaš jer tvoje neznanje dobije dva-tri lajka i ima istu vrijednost kao 25 godina nečijeg znanja.

prayer C list lik koji nikad nije niti neće dosegnuti popularnost Hulka. Stotine stripova o njoj i s njom i dalje nije dosegnula visine poput drugih likova, zašto? Stripovi su koma, negativci također, ona kao lik skroz jednodimenzionalna … ali moram priznat da je kao side uz nekog bitnog heroja skroz ok.

Inače su Thor, Iron Man, Cap i Spiderman uvijek bili u vrhu popularnosti i prije MCU tako da ako već idete napadat nekog o neznanju barem napravite nekakvo istraživanje prije toga. Ostali A-list likovi su Xmeni, Fantastic Four i Daredevil

wooddiebone Do najave Avengers Initiativea u ranom MCU, više ljudi je znalo tko je She-Hulk nego da Marvel uopće ima tim koji se zove Avengers i tko su članovi.

Giphy - america GIF

A budimo iskreni 95% ljudi kod nas ne cita niti prati stripove, slava u cilon svitu pa i tu je dosla nakon filmova. Ti filmovi su dugo stvarali taj cili svit i to je fenomenalno zavrsilo sa Avengersima. E sad pohlepa za lovon i ubacivanje sto vise likova je dovelo do zasicenja…mozda i nebi dovelo da je sve napravljeno kvalitetno ali nije i ocjene pokazuju to. Vi morete govoriti da je SheHulk poznat lik ali ja san za nju cuo nakon prvog trailera. Od svih novih likova jedino san zapamtio Shang Chia i ne vidin kako se radovati novim nastavcima Avengersa sa likovima koji mi nisu dragi koji me nisu sa nicim privukli. Recimo Netflixove serije Daredavil i ostale su se do sad posrale na sve ove Marvelove.

Wandavison tek pred kraj sezone je bilo dobro onaj pocetak i to sve mi je bilo jako glupo

Loki pocetak odlican i onda sve nizbrdo a izbor zesnkog Lokija je kriminalan

Falcon svi mrzite meni je mozda i najbolji od svih novih Marvel serija

Hawkeye ocekiva san ajme na kraju je bila dobra

Moonknight prva epizoda cudo reko ceka me najbolja serija onda je poslo toliko nizbrdo da covik nemoze virovati i da nije ovih doli serija ova bi mi bila najgora

Ms Marvel nisan uspija pogledati prvu epizodu do kraja koliko je lose i definitivno najgora serija do sad

She Hulk odgleda san malo duze od ove gori samo radi Hulka ali kad je krenula pljeskati vise nisan moga izdrzati