A budimo iskreni 95% ljudi kod nas ne cita niti prati stripove, slava u cilon svitu pa i tu je dosla nakon filmova. Ti filmovi su dugo stvarali taj cili svit i to je fenomenalno zavrsilo sa Avengersima. E sad pohlepa za lovon i ubacivanje sto vise likova je dovelo do zasicenja…mozda i nebi dovelo da je sve napravljeno kvalitetno ali nije i ocjene pokazuju to. Vi morete govoriti da je SheHulk poznat lik ali ja san za nju cuo nakon prvog trailera. Od svih novih likova jedino san zapamtio Shang Chia i ne vidin kako se radovati novim nastavcima Avengersa sa likovima koji mi nisu dragi koji me nisu sa nicim privukli. Recimo Netflixove serije Daredavil i ostale su se do sad posrale na sve ove Marvelove.
Wandavison tek pred kraj sezone je bilo dobro onaj pocetak i to sve mi je bilo jako glupo
Loki pocetak odlican i onda sve nizbrdo a izbor zesnkog Lokija je kriminalan
Falcon svi mrzite meni je mozda i najbolji od svih novih Marvel serija
Hawkeye ocekiva san ajme na kraju je bila dobra
Moonknight prva epizoda cudo reko ceka me najbolja serija onda je poslo toliko nizbrdo da covik nemoze virovati i da nije ovih doli serija ova bi mi bila najgora
Ms Marvel nisan uspija pogledati prvu epizodu do kraja koliko je lose i definitivno najgora serija do sad
She Hulk odgleda san malo duze od ove gori samo radi Hulka ali kad je krenula pljeskati vise nisan moga izdrzati