darkfenix
Dva problema s tvojim odgovorom:
Prvi je ovaj dio kad kažeš "ti filmovi". Ako mi pročitaš post još jednom, možeš vidjeti sam naveo jedan film i da spominjem za razvoj događaja u budućnosti.
Drugi problem je tvoj odgovor općenito. Ako misliš na sve filmove ovog žanra, onda si jednostavno u krivoj temi. Mislim da si nekoliko puta obznanio svoje gnušanje, nezadovoljstvo ili što već s ovom temom. Ne znam misliš li samo na Marvel ili na superhero žanr općenito. Ali nebitno, objasnio si nam da su ove stvari tebi sprdnja, da ti je sve to bezveze i da ćeš redovito postavljati odgovore: "lolololo 🤣🤣🤣🤣🤣 kakav shit dječji je ovo, raspad sistema". Preporuka je da forum napravi jednog bota koji će na svaki post o ovoj temi odgovoriti za tebe jer ti se objave ionako ne razlikuju pa ćeš uštediti vremena.
Nekoliko ljudi kritizira stvari u temi, ali to su normalne kritike o kojima se da diskutirati. Ti daješ jasno do znanja da ti je cijela tema infantilna i da ti je nejasno tko gleda ova dječja sranja. I ja tako mislim možda o nekim drugim temama, ali me ne vidiš kako sam konstantno u njima da izrazim svoj stav po 1000ti put, dok ljudi koje ta tema interesira, što treba poštivati, imaju međusobno raspravu. Mišljenje nečije ovdje ionako nećeš promijeniti pa ja imam dojam da je svrha tvog komentiranja ovdje pumpanje nekog ega kako su ljudi koji gledaju ovo djeca, a ti si zreo. Ako ti je to prijekopotrebno za funkcioniranje, jebiga go ahead, ne mogu te ja spriječiti, ali da činiš uslugu nama drugima koji pričamo o ovome, rekao bih da ne.