Torla DarkPunisher Jedva cekam srijedu, ajmoooo Već sutra? To ideš na neku pretpremijeru? Ja jučer kupio karte za slijedeću srijedu, već jučer 20 karata u sredini dvorane bilo kupljeno..... hype.... hahahhaa Tri sata filma, jedva čekam !!!!! A uz foršpane i pauzu, skoro 4 sata.... hahaha
DarkPunisher Torla dada odma prvi dan, Arena 19h. Jos malo 😁 Edit: sad vidim da sam napiso srijeda hahah, cetvrtak* sry 😆
wooddiebone Weekend ubija. Ne sviđa mi se kaj ima te neke kozmičke kurce umjesto svojih pravih moći koje su možda i najzanimljivije od novih superheroja.
Tuhy Najmanje me zanima od svega Marvelovog što treba doć, al oke, pogledat će se. Ak radi ničeg, onda da budem u toku.
wooddiebone Od prvog Iron Mana do Endgamea je lektira. Ostalo sad postaje preširoko i prešaroliko da bi se svidjelo svima ili da ima smisla to sve gledat. Ni fanovi stripova ne čitaju sve nego samo kaj ih zanima.
Brijac escoban Morbius je trenutno na 20% RT 🥶 A tak i izgleda na traileru. Čini mi se da nas očekuje jako puno trash-a u od Marvela u budućnosti. Sljedeće već vidim Kamala Khan da će biti žešće sranje.
blade Brijac Čini mi se da nas očekuje jako puno trash-a u od Marvela u budućnosti Morbius nema veze s Marvel Studios.
blade Brijac Ali nije. To je kao da kažeš da Lego Batman igra i Arkham City idu u isti koš jer je Batman glavni lik. Nitko iz produkcije Marvelovih filmova ne radi na Morbiusu. Sony ima pravo na korištenje lika i tu staju paralele. Možeš reći da očekuješ trash od Sonya jer su oni napravili film, kao što su napravili i Venom 2. Marvelove zadnje stvari su Spider-Man i trenutno Moon Knight kojeg nakon prve epizode vole kritika i publika. Možda će Ms. Marvel biti trash kako kažeš, ali temeljiti to na radu potpuno drugih autora nema smisla.