wooddiebone Trebaju oživit Snyderverse. Nakon ZSJL čak i ja moram to priznat. Držim fige da ih Flash malo trgne u život.
Tuhy Aaaa, prebolesno!! 😍😍😍😍😍 Edit: Wanda izbija iz cipela, al glas i lik na 1:21...pa jel moguće??? 😍😍😍 Em je meni upalo u uho, em i u komentarima već ima špekulacija.
blade Tuhy Mislim da je ćelava glava dosta očiti giveaway 😄 Baš jako dobro, teški Sam Raimi što i želim
Soul Budite oprezni, neki plot je leakan prije mjesec i pol, sudeci po reakcijama o traileru izgleda da je pravi. U komentarima su vec poceli pricat naveliko o tome, tako da, tko ne zeli moguci spoiler, bolje da necita bas nista.
Miro Zamislite vi koliko su ovi traileri dobri mome @Tuhy u kad su mu Eternalsi dobar film. Jebote on svrsava na ovo....doda bi dalje ali ipak pricamo o malvelu a oni nisu 18+ pa cu stati
wooddiebone Kaj fali Eternalsima? Baš sam ih neki dan pogledao i žao mi je da nisam bio u kinu. Baš svjež film. Zadnja borba malo dosadnjikava, ali sve skupa odlično zamišljeno i odrađeno.
herc Kevin Feige Calls Avengers: Endgame The "Final Avengers Movie" https://comicbook.com/marvel/news/avengers-endgame-final-avengers-movie-kevin-feige-mcu/
Torla DarkPunisher Jedva cekam srijedu, ajmoooo Već sutra? To ideš na neku pretpremijeru? Ja jučer kupio karte za slijedeću srijedu, već jučer 20 karata u sredini dvorane bilo kupljeno..... hype.... hahahhaa Tri sata filma, jedva čekam !!!!! A uz foršpane i pauzu, skoro 4 sata.... hahaha
DarkPunisher Torla dada odma prvi dan, Arena 19h. Jos malo 😁 Edit: sad vidim da sam napiso srijeda hahah, cetvrtak* sry 😆