member Malo previše. Traileri su mi bomba i Pattinson mi je super izbor ali to mi je teški red flag. Smrdi da bi moglo bit all over the place.
escoban member Nisam znao da postoje ljudi koji nevole duge filmove ! Sve sta citam o filmu je top 3h traje , jako dark i grounded dobri glumci hype je ogroman nakon dugo vremena za neki comic film
member Nadam se da si upravu, samo je DC u zadnje jako jako upitan. Kako god, hype na razini i ide se u kino prvi tjedan. Nešto što nemogu reć za DC u jako dugo vremena.
renda Tzereen mah, ne treba nam ona, iako je njam bila, ali, sve je tu za jebeno dobar film, apsolutno sve.
Tzereen renda ma zezam se. I meni se čini da bi mogao ugodno iznenaditi. Ali jedna je Catwoman. A to nije Zoe Kravitz.
Tzereen escoban Nisam znao da postoje ljudi koji nevole duge i sad bi ja ovo citirao, ali kad me Yakuza opomenuo, više neću
renda Brijac do explain jer ako je zbog Pattinsona ne vidim razloga za brigu, lik je jedan od najboljih glumaca danasnjice .
Fico Brijac Jaja ću su odrezat ako Batman s Robertom faking Pattinsonom bude najbolji Batman. Moderacija will remember this.
Brijac renda Robert mi ne paše za lik Batmana ono uopće ni 1%. Nije mi ni ni Henry za Geralta pa je ispao odličan pa tko zna, možda me iznenadi.
renda Brijac a gle, tak svi sumnjaju za svaku promjenu, bilo za Bonda, Batmana, bilo koju dugogodisnju ikonu pa se uvijek pokazs da su u krivu.
wooddiebone Zato kaj je Robert Pattinson glumio svjetlucavog vampira u Sumrak sagi. Nebitno kaj je pored toga imao jebačke uloge i profilirao se u cjenjenog glumca.