Ocekivan puno ,iako mi je Tom najgori Spiderman od 3 koje smo imali
DC/Marvel
Najgori je definitivno Maguire
Ne, ne, ispravno je reći da je bully Maguire najgori. Ima super kompilacija na temu, tipa ovo:
Maguire je najbolji
- Uređivano
Maguire možda samo ispunjava nostalgija kvačicu, uz Spider-man PS4, Holland je daleko najbolji i najvjerniji Spider-man izvan stripova.
Biti ce biti Tobey u filmu
Doc Ock lipo kaze hello Peter ako je multiverse on ovog trenutnog Petra nepozna nego se javlja starom.
wooddiebone nisam znao da je spiderman u stripovima ironmanova kuja
Onda nisi čitao Civil War
wooddiebone to i kazem nisam
escoban
Ta sljubljenost sa Iron Manom je savršeno uklopljena s obzirom na kontekst u kojem su Spider-mana odlučili uvesti u MCU.
Nebitno je jel se sve stvari dogode kao u stripu, bitno je da je lik konzistentan svom karakteru i da se u situaciji u koju ga pisci stave, ponaša onako kako bi se ponašao lik iz stripova kojeg svi vole.
Parker kroz Homecoming sa Iron Manom doživljava i uči dio stvari koje u stripovima prolazi sa smrti Uncle Bena, a i kasnije u karijeri i Holland to delivera apsolutno savršeno i konzistentno neovisno nalazi li se u civilu ili u kostimu.
Maguireov Parker je druga osoba kad navuče masku. Bez nje je cendravac i njonjo, a kad ju stavi je junačina.
- Uređivano
"Hello Peter" mi je ekvivalent onom "Hey everyone" kad u Civil War traileru uzme Capu štit iz ruke i doskoči na auto. Predobro
Ubio trailer, definitivno očekujem i Tobeya i Andrewa u filmu.
Shang Chia su dosta nahvalili, od Eternalsa očekujem brutalnu kvalitetu, i ovo će samo zaokružit godinu na najbolji mogući način.
Mislim da će ići isključivo na Tobeyevog Spidermana, a da će Garfielda preskočiti.
I bolje, ta dva nastavka su bila kompletno smeće + on je užasan Spiderman.
- Uređivano
Zasad su potvrđeni Doc Ock i Green Goblin iz Maguire filmova, Electro iz Garfield filmova.
Još sam 100% siguran u Sandmana iz Maguire filmova i to ostavlja još dva villaina koja ne znamo.
Najviše mi se realni čine Vulture i Lizard.
Možda i Rhino.
Screen time većine villaina <30 sec.
Glavni negativac će biti Toby.
Pošto bi svi trebali bit poznati od prije, to i nebi trebao bit tolki problem.
Znaci dobivamo 2 multiversa uskoro , samo sta sa Flashom vjv ide reboot u DCa a marvel tek zakuhava sa spideyem novu fazu
btw. jeli Bale potvrden za novi flash?
Jel potvrđeno da Keaton glumi istog Batmana kao '89?
Meni se više čini da bi mogao biti Thomas Wayne iz Flashpointa.
Jedini dobar paralelni svemir za DC je onaj u kojem su prestali snimati filmove.
- Uređivano
wooddiebone yep, vraca se legenda posto se radi o ekranizaciji Flashpointa
https://screenrant.com/dceu-actor-character-confirmed-flash/amp/