Tuhy Jbte, ovo je prebolesno. Očekival sam da će bit vrhunski, al sad nakon trailera očekujem čudo od serije. Još kad njih dvojica budu u filmovima sa Spideyem… isss, razvaljivanje. Prva polovica godine bi trebala bit jebena za MCU.
escoban Jel ovo reboot ili nastavak na netflix seriju? Nadam se da ce uspit napravit nesto kvalitetno kao Netflix, DD mi je dosad najbolja comicbook serija sad sam u fazi gledanja Pingvina koji bi je moga skinut sa prvog mista.
Tuhy Nastavak na Netflix seriju. Odnosno, sequel, sa puno referenci na prijašnje događaje te sa pojavom hrpe likova iz te prethodne 3 sezone (Foggy, Karen, Dex, Kingpin…)
escoban Tuhy Super, znam da je bilo price o rebootu ocito su skuzili da nema potrebe za tim kad su netflixove sezone vrh.
Tuhy escoban Prvotno je snimljeno par epizoda i zamišljeno je kao reboot, ali su onda početkom 2024 izmjenili showrunnera i rekli da idu na nastavak. S time da to što je snimljeno prije scrapanja originalnog scenarija će dijelom bit iskorišteno u Born Again. Uglavnom, zasad najiščekivanija serija za ovu godinu.
Tuhy A onak, nije neki nabrijavajući trailer al mi izgleda ko da im nit nije bila namjera da idu na to. Galactus reveal je bomba, Vanessa djeluje odlično. Meni solidno…svakako će se pogledat kad izađe.
renda Meni bas jebeno izgleda, prvi put nakon dugo vremena da me nekaj od Marvela nabrijalo! Bas jedva cekam.
Zero Ne bi li Galactus trebao biti centralni villain s kojim bi opet trebali ići na shemu IW? Kako god, barem će biti u poznatoj formi, a ne da od njega rade neku vrstu meteora. Jedini problem je što FF filmovi nikad ne budu nešto dobro.
prayer Ne znam ali je do toga što sam ga gledao kad sam bio klinac ali je meni prvi dio bio super. Ovaj isto tako izgleda jako dobro pogotovo uz taj retro futuristički stil.