Brijac renda Meh, nije to to, izgleda jeftino i ne marvelski(prva faza marvela), ne ocekujem nist. Tak i meni izgleda.
Tuhy Za 8 dana pretpremijera, nabrijan sam skoro ko za Endgame. Btw, trailer gledajte na vlastitu odgovornost Ne otkrivaju puno, al svako malo neki novi clip.
Zero Deadpool je Marvelov Isus Krist, jedini koji im u ovom trenutku može donijeti iskupljenje i oprost od woke grijeha.
pravednik Tuhy Znači radnja Deadpoola 3 je u našem svijetu nakon Logana tj. pada Xmena i njegove smrti? Zato je svijet u trailerima devastiran.
Tuhy I ja sam shvatil ko Renda, al ne želim se zaletavat sa zaključcima. Ovo bi trebo bit drugi Wolverine, a ne onaj iz Logana. Javim za 5 dana 😃🤩
pravednik Tuhy Pa sam to i napisal. Ali se radnja dešava u svijetu/timelineu Logana kakvog smo znali i gledali? Ovaj je došao valjda nekak u naš svijet. Ili je Deadpool došao u njegov?
renda pravednik mislim da i jedan i drugi su dosli u oba svijeta, cak mislim da j sve iz ovih trailera(vecina barem) u samo jednom dijelu filma iako Marvel zna krivo navodit fanove sa trailerima sto podrzavam.
wooddiebone Još nije potvrđeno jel ima znak na plaštu, ali meni se ovo ful sviđa. Konačno Superman koji izgleda kao simbol nade.
escoban wooddiebone Mislim da je potvrdeno da ima logo na ledima. Meni se kostim opce nesvida, izgleda presirok ove “marvel” crte po njemu su katastrofa a i gacice su mi sprdacina. Nekad nije dobro da bude kao iz comica.