Dobio bi tu okladu 😊❤️... Evo ti dukata 😃
Mislim da će se ovaj film stvarno svidjet većini i da će većina uživat. Znam da ja jesam. Kom neće… a šta da mu radim.
Suze su mi bile u očima na svaku jebenu scenu Rocketove prošlosti, savršeno su to odradili. Svaki dijalog te dirne, glazba je toliko dobro pogođena i prati scenu, poruke o prijateljstvu, vrijednosti svakog bića i sirove pokvarenosti pojedinaca.. . Prvi ne tražim neki duboki smisao u filmovima, ali ne možeš ostat ravnodušan na neke scene.
Ovo je prvenstveno film o Rocketu, al je Gunn uspio ubaciti i dovoljno screentimea svakom pojedinom liku i dati nam priliku za oproštaj sa njima. Kao što je i odlično prikazao koliko ta ekipa znači jedno drugom.
Slow motion scenu u zadnjoj trećini filma ćemo jebački vrtjet sljedećih mjeseci, vidjet ćete. Predobro 🤩🤩
Adam je malo razočaranje, očekival sam daleko ozbiljnijeg lika sa malo većom ulogom, s obzirom na ono što znam o njemu iz stripova.
Pokoja lošije tempirana fora se ovdje ne zamjera, Guardiansi su takva ekipa i sa prvim filmom su postavljeni takvi standardi. Glazbu ne treba ni komentirat, u svakom filmu nadmaše sami sebe.
Makar ih prije ili poslije očekujem opet vidjet (vjerojatno ne sve, ali…), kroz jedan jako dobar, emotivan, kvalitetan i zabavan film smo se dostojno oprostili od najdraže ekipe cijelog MCU-a. ❤️