Vidim da pojedinci i dalje udaraju u stranu malo ,bez uvrede..sad su i Cameron i Scott losi redatelji!? WTF
A uz to ste i offtopic skroz...
Ne loši. Samo mislim da nisu njihovi filmovi automatski dobri zat kaj su njihovi.
Ja obožavam Martiana, al to je adaptacija knjige. Kad se radi o orginalnom scenariju kao Alien naprimjer, Scott nema blage veze. Prva četri Alien filma su bar dobra jer je svaki drugačiji na svoj način. Prvi je hororac i to vjerojatno najbolji ikad, drugi je SF spektakl, treći je distopija, četvrti je Joss Wheadonovski charisma trip. Prometheus i Covenant nisu niti na tragu serijala, a kamo li originala.
Pa to ne mislim ni ja,ali sta su to ovi tvoji redatelji napravili prije nego sto su snimili tebi tako drage Marvelove filmove,a sto su sve u svojoj karijeri napravili Cameron,Spielberg i Scott..ajde reci sta,pa ih prozivajte ti i ostali onda kolko hocete!? :)
Pa niš ja ne velim za Marvelove redatelje.
Oni rade super što se i vidi, ali za 90% njih nisam nikad čuo. Najzaslužniji za uspjeh Marvelovih filmova je Kevin Feige i casting ekipa.
Moja poanta je da ime redatelja zaljepljeno na film ne znači danas ništa niti je meni osobno nikad značilo.
Postoje filmovi koje obožavam, a napravili su ih nepoznati redatelji kao i filmovi koje mrzim, a radili su ih svjetski hvaljeni i poznati redatelji.
Kaj nije bolje vidjet kad jedan nepoznati redatelj napravi izuzetan film nego kad redatelj koji je snimao samo remek djela naniže nekoliko sranja ili prosječnih gluposti jedno za drugim?
Mislim da je odgovor očigledan.