Ponovo krenuo gledat JL jel me drzi jos uvjek euforija da to tak nazovem od gledanja BVS...🙂Ajme meni,bolje da nisam ni poceo....samo cu reci da ova promjena tona naspram BVS mi se nesvidja NIMALO,pa svi su neki klauni postali,posebice su Batmana unistili mi naspram onog u BVS....ajde jos je akcija donekle,mada i ona nije toliko dobra,PG13 rejting je kumovao tu vidim....Najvise od svega mi je zao Z.S,ocito je morao covjek pod pritiskom napraviti nesto sto se njemu osobno ne svidja...napravit film slican Marvleovim uradcima,nije on osoba za to jednostavno...Sad bi cak i volio da je istina ono se se suska da je dobio otkaz kod WB,neka..mozda ode negdje drugdje gdje ce cjenit njegov rad,ili sam nek osnuje neki studio gdje ce moci raditi filmove kako on zeli...smanjujem ocjenu sa 4,5 na 3/5....i dalje mi je bolji od Thora! 

Nije tu ni Zack Snyder skroz kriv, WB je doveo Whedona da dovrši (a po opsegu dosnimavanja, vjerujem i da nadomjesti ono već snimljeno) i zato imaš osjećaj da film pretendira da bude sličan Marvelovim. A Whedon je taman napustio Batgirl tako da im je DC cinematic world u rasulu. Bezveze su Battflecka potratili.
Jednostavno su previše brzali, BvS je patio jer je previše toga bilo ubačeno. Završnica je trebala biti Batman vs Superman, a cijeli Doomsday plot ostaviti za poslije.

Marvel je pažljivo kroz godine gradio svoj universe prije ensemble cast filma. DC je probao to napraviti u 2 filma.

JL je bio gledljiv, ali zaboravljiv.

Nije tu ni Zack Snyder skroz kriv, WB je doveo Whedona da dovrši (a po opsegu dosnimavanja, vjerujem i da nadomjesti ono već snimljeno) i zato imaš osjećaj da film pretendira da bude sličan Marvelovim. A Whedon je taman napustio Batgirl tako da im je DC cinematic world u rasulu. Bezveze su Battflecka potratili.
Jednostavno su previše brzali, BvS je patio jer je previše toga bilo ubačeno. Završnica je trebala biti Batman vs Superman, a cijeli Doomsday plot ostaviti za poslije.

Marvel je pažljivo kroz godine gradio svoj universe prije ensemble cast filma. DC je probao to napraviti u 2 filma.

JL je bio gledljiv, ali zaboravljiv.
Ma znam ja to sve sto si rekao,samo sam zaboravio koliko vise volim mracniji i ozbiljniji ton,i atmoseru u filmovima takvog tipa,nego komican i sareni...pa sam se prisjetio toga gledajuci BVS ponovo neki dan,zato mi atmosfera JL nije uopce sjela sad kada sam ga ponovo krenuo gledat...Slazem se sa tobom da je trebao mozda bit BVS podjeljen da dva djela,ali meni osobno je i ovako remek djelo zanra...unatoc tome sto to nije popularno misljenje,trebali su u tom smjeru nastavit sa svojim filmovima,IMHO

The Wedding Ringer - nisam očekiva puno a dobija sam sasvim dobru komediju, lipo me nasmijalo nekoliko puta.

Snyderu je umrla kćer i neće se tak brzo vraćat u redateljske vode ako se ne varam pa je Wheadon doveden da dovrši film.

Naravno nije Wheadon kriv kaj je film loš, ali čitava ta situacija sigurno je.

Wheadon ima svoj stil koji je praktički čista suprotnost Snyderovom i čija god je ideja bila njih dvoje stavit da režiraju isti film je takva pastrva kojoj treba dat otkaz bez pola sekunde razmišljanja.

DC očigledno nema nikakvu predodžbu o tome kaj hoće od DCEU i to će ih ako se ubrzo ne srede koštat možda i postojanja.

Marvel će postat megabrand dok će DC ostat comic publisher kojeg će na kraju kupit Disney za šačicu para i ako uopće zadrže DC ime, to će bit čisto zbog nostalgije naštampano ispod Marvel loga.

Jednostavno su zastarjeli i postaju nebitni u široj slici.
Nisam siguran da ih popularnost Batmana , Supermana i Flasha može dovoljno dugo držat iznad površine.

Snyderu je umrla kćer i neće se tak brzo vraćat u redateljske vode ako se ne varam pa je Wheadon doveden da dovrši film.

Wheadon ima svoj stil koji je praktički čista suprotnost Snyderovom i čija god je ideja bila njih dvoje stavit da režiraju isti film je takva pastrva kojoj treba dat otkaz bez pola sekunde razmišljanja.

DC očigledno nema nikakvu predodžbu o tome kaj hoće od DCEU i to će ih ako se ubrzo ne srede koštat možda i postojanja.

Marvel će postat megabrand dok će DC ostat comic publisher kojeg će na kraju kupit Disney za šačicu para i ako uopće zadrže DC ime, to će bit čisto zbog nostalgije naštampano ispod Marvel loga.

Nisam siguran da ih popularnost Batmana , Supermana i Flasha može dovoljno dugo držat iznad površine.
O boze,sta si ti jedan od onih "Team Marvel" kad tak pises!? 
Ne bi li trebali kupit cjeli WB da se docepaju DC-a?

O boze,sta si ti jedan od onih "Team Marvel" kad tak pises!? 
Ne bi li trebali kupit cjeli WB da se docepaju DC-a?
Pa Fox su izkeširali ne vidim zašto za koju godinu nebi mogli i Warner.

I nebitno jesi team Marvel ili team DC, ko ne vidi da se događa ovo kaj sam napisao pravi se glup.

Količina truda koju Marvel ulaže u te filmove je nemjerljiva naspram DCa.
Jednostavno nisu niti male bebe prema njima.

Još je Marvel bio u jako nepovoljnijoj poziciji u startu gdje im je i flagship heroj i flagship tim bio u vlasništvu konkurentnih firmi pa su morali koristit B-listere da naprave nešto.
Krenuli su puno manje ambiciozno i onda su se doveli do razine na kojoj ih jedan od najvećih konkurenata (disneyevih) nemre ignorirat, a drugog su kupili.

DC je imao Batmana kojeg je milkao kroz svaki medij koji je stigao, filmove, igre, crtiće...
Onda je Nolan napravio trilogiju po mnogima najboljih super hero filmova koji to uopće nisu i DC je bio na high life modu.
I onda je Nolan bio uključen u Man of Steel pa su svi mislili da DC planira radit universe malo realniji i prizemniji i od stripova i od Marvela.
Na kraju od toga ništa nego čedrdeset sedam puta mjenjanje svega i nemogučnost zadržavanja glumaca i ključnih ljudi.

DC je bio u sto puta boljoj startnoj poziciji i sve su usrali.

Ono kaj Marvel radi sa svojim filmovima je pun kurac impresivnije i kvalitetnije od DCa i kolki kod fan stripova jednog ili drugog izdavača bio, nemožeš ignorirat činjenice.

Ne da necu ignorirat cinjenice,nego u takve rasprave uopce necu ulazit jel se uopce ne zamaram time kao prvo i osnovno...
Ja samo zelim gledat dobre filmove radjene po stripu,nije mi bitno tko ih radi...

Ja samo zelim gledat dobre filmove radjene po stripu,nije mi bitno tko ih radi...
Onda ne želiš gledat DC 

Meni Marvel jednostavno ima bolje heroje i bolju priču i da ne znam kakve dobre filmove DC napravi opet mi ne bi bili bolji jer nemaju Iron Mana, Thora, Hulka, Spidermana... a isto tako i za negativce.

Onda ne želiš gledat DC 
A od Dr.Strangea pa na dalje bome se ni Marvel nije proslavio...prosjek filmovi,malo bolji od WW I SS...

Barem rade neku podlogu za kasnije filmove, a DC sve zbrda zdola, a i uostalom uopće nisu loši filmovi.

Ne da necu ignorirat cinjenice,nego u takve rasprave uopce necu ulazit jel se uopce ne zamaram time kao prvo i osnovno...
Pa nije to zamaranje s tim. To tak je i to je žalosno.
I da napravi sad DC neki dobar film. Kaj im to vrijedi kad će bit vezan za ove ostale koji su smeće?

Želim i ja da je sve super i bajno, al jednostavno nije.

I to nije sad pitanje ko je fan DCa, a ko Marvela i ko voli ozbilnje, a ko humoriatične filmove.

DC fan koji kaže suprotno nije fan nego fanboy.

I Guardians 2, Homecoming, Thor 3 i Black Panther su jako, jako dobri filmovi.
To kaj se tebi ne sviđaju nije bitno.
99% gledatelja se ne sviđa ništa od DCa.

Brijac I ja sam nekad preferirao Hulka,Dardevila i Spidermana...a onda sam navrsio 12god,i zavolio ih sve...

I da napravi sad DC neki dobar film. Kaj im to vrijedi kad će bit vezan za ove ostale koji su smeće?

I to nije sad pitanje ko je fan DCa, a ko Marvela i ko voli ozbilnje, a ko humoriatične filmove.

Koja si ti drama queen...
nego samo da te pitam gdje si ti dobio dojam da sam ja DC fan to jest da preferiram nekog vise!?Jasno sam se izrazio da volim vise mracni ton u takvim filmovima,neovisno o proizvodjacu...ako sam neciji fan onda je sam od Snydera,eto!

Koja si ti drama queen...
Ne samo ne podnosim površnost i zavaravanje.

I imam malo previše slobodnog vremena

Tih 99% gledatelja (naravno pretjeran broj al nmvz) mi je bitno jedino u smislu da se zbog njih WB ustrtarija i počea minjat smjer. Osobno mi DCEU kvalitetom be kaska toliko za MCU, dapače potonji ima samo par filmova koji mi se mogu približit BvS. S tim da DCEU zasad ima 5 filmova naspram Marvelovih 20ak, ima tu još itekako mista za napredak, pogotovo ima nade sad kad su vidili da im imitacija Marvela u tonu ne pomaže pa se možda vrate na stare staze.

Tih 99% gledatelja (naravno pretjeran broj al nmvz) mi je bitno jedino u smislu da se zbog njih WB ustrtarija i počea minjat smjer. Osobno mi DCEU kvalitetom be kaska toliko za MCU, dapače potonji ima samo par filmova koji mi se mogu približit BvS. S tim da DCEU zasad ima 5 filmova naspram Marvelovih 20ak, ima tu još itekako mista za napredak, pogotovo ima nade sad kad su vidili da im imitacija Marvela u tonu ne pomaže pa se možda vrate na stare staze.
Eto,to i ja pokusavam reci ali ne kuze me...preferiram ton,a ne superjunake.

Nije stvar samo tona, tj. izostanka forsiranog humora. Mislim i narativno. Karakterizacije, simbolizam i ideje u BvS mi graniče sa genijalnošću (za žanr, jel) i stvar je šta je stvarno jedan od onih filmova koji se moraju pogledat više puta da se sve uvati i razumi. To cijenim.

Ovo je gore od onih rasprava koji je DBZ lik najjači.

Ovo je gore od onih rasprava koji je DBZ lik najjači.
Pa Gohan.
It is known.

A BvS je i meni daleko najbolji DC film.
Shooter zbori istinu.

I ja se nadam da će se vratit na to.

Nije da ja pljujem po njima zbog tona ili nečeg, kao što sam napisao nije to ni bitno.

Samo kažem da su u globalu zasrali jebenu sraćku.

Da su se držali BvS formule bilo bi puno bolje.