Ja sam komentirao kako mi se igra sporo vrti, da bih na kraju skužio da mi je PC ''progutao'' RAM (iskreno ne znam gdje je problem bio i sad je, čini se, sve OK), FF XV je ionako smeće samo po sebi, ali što se u zadnjih par postova piše ja pojma nemam.
Sranja se svugdje dešavaju i igre se krešaju, na kojoj god platformi vi igrali i problem je uvijek - osim ako vam, naravno, ne rikava hardver - u nesposobnim developerima koji ili nisu u stanju portati igru kako treba, ili su jednostavno prelijeni (kako objasniti ove portove mobilnih igara gdje čak ni jebene menije ne promijene), ili uopće ne testiraju proizvod koji na tržište stavljaju.
X360 sam kupio 2009., PS3 2013. i rekao bih da mi je omjer vremena proveden na tim platformama 1. Znači, koliko sam se igrao na jednoj, toliko sam se igrao i na drugoj konzoli. (plus još DS i 3DS sa strane)
Smrzavanja i rušenja su mi se više dešavala na PS3 konzoli, no to ne znači da je PS3 sranje a X360 superiorni uređaj, niti da je to bilo tako često. I što sad? Sejvaj igru često i... da, to je to.
...
Treba mi žena pod hitno. :(