madsupercrash To ti je Filip, kojeg mi je usput receno, drago vidjeti ovdje, jer je ful ok clan.Malo mi je cudno ovdje ocjenjivati nekog jer prakticki nitko te ni nece pozvat, ak te ne zna od prije.Prakticki su svi desetke.
Solid_Snake Pamtim te po black & white Batman avataru, NHF, ali taman kad si počeo biti aktivan na reboot-u ja otišao sa njega.2/10, ali očekujem da ćeš sa svojom aktivnošću napraviti izniman skok u skali ;D
Solid_Snake Pa jesam, samo sam privremeno ovdje, tj. dok me ne otjeraju edit. zaboravio napisati, mada haj bolan kao da je to bitno, 10/10
[deleted] Voltriz je totalna nepoznanica sa ovim avatarom VRAĆAJ STARI ZADNJI PUT TI GOVORIM Naravno 10/10
[deleted] neznam na koji misliš ja sam mislio na tetu s naočalamanisam ni morao čitat tvoj post odmah bi mi bacio smješak na face 8)
[deleted] ahahhaha joj Dabre ocam ti si jebeni car Pa teta sa naocalama je Filip Ja to nisam znaooooo..........aaaaaaaaaaaaaaaa :U tom slučaju iisprikaEdit-
danex83 Teta s naočalama 10/10 I još jedna 10ka jel si brzo narasto i nisi kupio hipsterske očale nego metno leče