zontra Chono7 - cijenim njegove postove, jako su kvalitetni, makar moram priznat da ga u zadnje vrijeme i nisam toliko vidio, valjda zato što nisam baš u multiplatformu :(9/10
densetsu ZoNTra - bivši filipjedantrinulaosam, poznata ličnost iako je jedan od mlađih članova foruma, ni banovi mu nisu strani10/10
wooddiebone Moram samo Solid Snakeu dat čistu desetku na brzinu jer je čovjek najjači moderator ikad poznat čovječanstvu.
zontra Densetsu - 10/10 meni zasigurno jedan od najsimpatičnijih članovaWoddieBone - često vidim postove, znali smo sudjelovati u raspravama, 9.5/10
Solid_Snake Moram samo Solid Snakeu dat čistu desetku na brzinu jer je čovjek najjači moderator ikad poznat čovječanstvu.Nećemo pretjerivati Mene preskočite, samo da se zahvalim kolegi wooddie-u na lijepim riječima. :
Raziel Kratose,Vidjamo se makar i u ovoj temi,definitivno sam ti zapamtio ime na Ributu,stoga ide ocjena vise.8/10 od srca xD <3
[deleted] Koji je ovaj kru vas jebo ? Adin je stari Posis warrior 9/10 dok se ovdje ne poveć broj postova Filip 10/10
ultimate-kratos Dabar 6/10, posto sam Zontru ocijenio post prije.Mozda prije drukciji nick pa te ne prepoznajem? Srecem te skoro svugdje ovdje na FFA.
zontra A cek Zontra je Filip.Coece jesi ti ziv 10-a za najdrazeg mi Console Peasanta.Besmrtan sam Radujem se našim ponovnim raspravama Fun Fact: Na RB dobio permu jer sam rekao da je PS4 sranje
ultimate-kratos Koga? Mene?Post je bio usmjeren Dabru, jel sam tebe ocjenio post prije.Dabar1985Vidjeh te prije, ali nismo diskutirali.
zontra Aj malo da podignem temu.theMarko - 10/10Ima zanimljive stavove i njegove postove uvijek sa zanimanjem čitam ;)