Ako bude remaster, uzimam odmah! Meni je ovo bolji RTS od Starcrafta

Vidim da su mnoge članke preplavili komentari poput - Warcraft IV? Male su vjerojatnosti za nečim takvim ali za remaster definitivno navijam. Na Blizzconu su ionako rekli da nas još mnogo uzbudljivih stvari čeka ove godine koje nisu najavljene.  :

Stara dotka i pudge wars u remasteru  : :

8 mjeseci kasnije
godina kasnije
5 godine kasnije

Pronašo svoje primjerke u ormaru. Mogao bih ovaj novi Reforged (2.0) kad se uhvati vremena.

herc imas i skoro cijeli wc3 kao fan campaign u starcraftu 2

herc

Baš bi nabavio disk verzije, pa me zanimalo. Igre su legendarne i odigrao sam sate i sate kampanje i custom matcheva. Rame uz rame samo uz Heroes of Might and Magic 3.

Evo, samo da potvrdim i da zahvalim čalnu @LegendaryHero što me je uopće pitao za ovo, jer da nije, mislim da ne bi došao do rješenja.

Ovo sam osobno isprobao i radi!!!

Dakle…

1. Odete na ovaj link:

https://www.hiveworkshop.com/threads/wc3-download-archive-1-00-1-31-1-beta-demo.326836/

i pod kategorijom "Game Files" skinete 1.31.1 verziju preko Media file.

2. Nakon što vam se rar skine, otvorite ga i mapu "Warcraft III" izbacite na disk po izboru.

3. Otvorite "Warcraft III" i unutra odete na x86_64 i tu će vas čekati "Warcraft III" ikonica zajedno s "World Editor".

4. Samo upišite ime/nick i CD key sa svog orignalnog primjerka. Biti će dovoljno ako imate cd key od "Reign of Chaos".

5. Uživjate u igri! Tu su i "Reign of Chaos" i "The Frozen Throne". Kako bi ste se prebacili iz glavne igre u expanziju, koristite malu ikonicu koja se nalazi desno od "Single Player". Ono što me je posebno iznenadilo je to što imate i widescreen support za vrijeme igre, dok u glavnom izborniku, to nije slučaj.