Danas sam si odmah ujutro odlučio s*ebati dan i pogledati zadnju epizodu a već sam znao da će Jona ubiti jer je bilo kmečanja od ženske populacije na fejsbuku kad je ta epizoda izašla, odmah sam znao tko je gotov. Raspoložilo me to što se govori da će ga možda Melisandre oživiti. Stannis je jadno završio, pretpostavljam da su Sansa i Reek preživjeli onaj pad... Gledao sam na tabletu u 720p pa koliko sam skužio on je u ruci imao neko uže. Također zbog toga ja ne bih mogao skužiti da je Cerseina glava bila zaljepljena iako sam već to znao. Nadoknadili su sve gadosti u zadnjoj epizodi. Brine me što se dogodilo s Aryom, je li ona oslijepila zauvijek ili ne? Spojlajte mi iz knjige, nije mi bitno. Jedino što sam još očekivao je da će Cersei pogubiti nakon iskupljenja ali mi je drago da je ovako završilo, iako mi nije draga, falila bi mi, dovoljno je likova poginulo. Netko je spomenuo da je ono zombie mountain koji ju je nosio , baš sam to pomislio ali nisam očekivao da će zapravo postati zombie pa me iznenadilo plavo lice, mislio sam da je netko drugi. Kako su ju dočekali iza vrata s osmjesima i još kad je on došao, mislio sam da će joj glavu otkinuti. Biti će zanimljivo.