Da, sa većinom se slažem.
Taj GRR Martin je takav sadist, da to nisu istine
Ja sam pretpostavljao da će se to dogoditi još tamo prije dvije epizode kad je Sam reko Ollyu da ponekad moraž napraviti stvari za koje osjećaš da su ispravne, koliko god teške bile.
Točno sam znao da će mali idiot to krivo doživjeti. Nabijem ga njega blesavog.
Za Cersei mi je drago da joj malo pala kruna s glave, ali i dalje smatram da to nije neka kazna za nju.
Došla je doma, ima Mountain zombija, i pobit će ove crkvenjake ko mrave.
I efekti su bili koma, ona zaljepljena faca na tijelo je bila skroz loša. Iako Nenad Polimac to čito nije vidio, on se divio kako se ženska skinula, lol.
Arya je postala psycho killer, da. Jako dobro je bilo prikazano ono sa Trentom, ali da, fakat je postala opaka.
Drago mi je za Reeka da je ipak dobio muda na kraj, ali ono, onaj skok...ne znam, nadam se da su nekak preživjeli. Rijeka da je ispod, kaljuža neka or whatnot.
A Jon...Bogte, fakat sam očekivao da će frajer skupa sa Tyrionom doživjet zadnju epizodu serije. I gubi mi smisao cijeli onaj epski sukob njega i Whitewalker kinga prije dvije epizode.
Al kako svi pričaju, vjerojatno će ga Melisandre oživjet.
Ne znam ko mi se više gadi, Melisandre gadura ili kreten Stannis koji ju je slušao do zadnjeg. Idiotčina tek takva. Kretenčina i kmet.
Baš mi je bilo drago kad mu se vojska raspala. Kreten.
Ova serija ima toliko dobrih story arcova, toliko dobrih likova, toliko dobrih dijaloga da bi fakat trebala trajat po 20epizoda u sezoni ko Arrow npr, a ne ovako. A Arrow nek ima 8, jer ova sezona je bila mučno dosadna, razvodnjena i glupa.