gunner Ma pretjeruje se sa tim spojlerima.Ekipa ide na forume di se raspravlja o serijama i teorijama pa se zali da su naisli na spoiler.Uvijek moze naletit nesto, ali ovo mi vise djeluje kao da netko previse prcka, a onda se zali da mu je netko spojlao. Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
skyr3xx Mislim da nisu leakane epizode GoT-a, nego samo scenarij.Leakane su epizode Ballersa i još nečega, ali zaboravio sam, eto koliko me to zanima...
jeedah Da to je leakano, ali su prijetili da imaju jos jer navodno su ukrali preko terabajt i nesto podataka sa njihovih servera normalno sta opet nemora znacit da su epizode bile tamo no nikad neznas.
jeedah I meni je zgodnija ove sezone i Elaria isto. Nadam se da ce bitka u slijedecoj epizodi trajat dulje od 5 minuta. Majke mi stvorio sam si preveliki hajp od tih trailera, dobro izgledaju bitke, al su mi nekako prekratke. Odlicna epizoda inace lijepo su napravili scene susreta.
Raziel Prošla epizoda kad se Missandei skine i prikažu je kompletno golu mi je jedna od oku najugodnijih scena koje sam vidio otkako je ove serije.Ženska je SAVRŠENA u svakom pogledu znači.
thedreadwolf Leakana je 4. epizoda. malo je losije kvalitete , al se da pogledatedit: link vise ne radi, ali je epizoda dosla na torrente
skyr3xx držim fige za torrent do kraja danane znam hoću li moći izdržati ne gledati sad kad znam da je vani
jeedah Jebeno ako je gledljivo pogledat cu navecer. Sad skidamOk mi je malo je losija kvaliteta slike (nista strasno), ali ovo sta sam ja skinuo ima brojac dolje na dnu ekrana to mi malo smeta, al cu svejedno pogledat.
jeedah Prejebena epizoda napeta do kraja. Sto se akcije tice najbolja do sad. Totalni kaos bude. Tko ima strpljenja svakako nek priceka dobru verziju jer ova epizoda se isplati pogledat u najboljoj kvaliteti.
Brijac Jedna riječ.. EPIC!Nisam mogao izdržat jer bi mi spojlali po face-u, ali i u ponedjeljak se ponovno gleda na HBO.
jeedah Je toliko se toga desilo sta ce mi sada bit medu najboljim GoT trenucima. Ovo mi je siguno jedna od najboljih epizoda.
tajger Ne znam dal da gledam ili ne. Mislim da ću je barem skinut, početi gledati na USB-u i vidit koliko mi paše rezolucija. Nisam neki snob za 1080p, ali ipak imam neke standarde. Što kaže Brijac, ne da mi se još tri dana izbjegavati spoilere posvuda.
Raziel Čekate sezonu više od godinu dana, i sad kad je već došla i kad treba da uživate u tim blagodatima na najbolji mogući način, ne možete se strpiti još 3 dodatna dana i uživati kako Bog zapovijeda.