I meni sasvim oke epizoda, vidi se da se još radi na nekom build up-u za nadolazeće saveze / izdaje / bitke, ali malo pomalo daju sve više mesa :)
Da mi i nije dosad bila dozlaboga antipatična, postala bi danas sa onim komentarom "da Jon dođe saviti koljeno."
Kao da mi nije dosta gledat tu blagoteleću facu već par sezona (preglumljivanje na stranu, ovdje to sad nije tema), ta arogancija i bahatost su mi totalno srozali njezin lik.
Duboko sam uvjeren da Dany neće dočekat kraj serije, a ponajmanje da će sjedit na tronu.
Vjerujem da će i bar jedan od zmajeva dobit po pički, nisu baš bezveze prikazali onaj samostrel.
Uostalom, i jedan od planova joj je već razbijen u komadiće, za što se Euron bome lijepo pobrinul :)
Ukoliko taj luđak preživi još neko vrijeme, vjerujem da će postat fan favorite, ima podosta dobru podlogu zasad, u ove dvije epizode je imal lijepi screen time, kojeg je jako dobro iskoristil.
Iznenađujućih zadnjih 10 minut, nisam očekival, ali je bilo dobro za odgledat...brutalno, krvavo, uvjerljivo.
Jedino što mi nije bilo jasno je Aryin komentar, da "to nije Nymeria". Drugih Strahovukova, osim Jonovog, više nema. Nisam shvatil kontekst te rečenice.