Premda je ova gore fan teorija genijalna, i iz serije i (pogotovo) iz knjiga je dosad jasno naznačeno da se na prošlost nemože utjecat.
Ja ovo nikako nisam doživio kao nešto tipa Predestination.
Bran se već prije vraćao u prošlost da vidi događaje iz Tower of Joy, sad je bio u Winterfellu ali nije utjecao na ništa, nego je vidio kako Willis doživljava viziju (vjerojatno poslanu od strane Three Eyed Ravena) i kako, na neki način, zbog toga silazi s uma.
Nisam imao dojam da Wills vidi Brana. Gleda u njegovu smjeru, ali to mi je više djelovalo kao neki zamišljeni pogled, u stilu da čuje / osjeća nešto.
Poslana mu je vizija njegove budućnosti, odnosno, njegove smrti i njegove svrhe, premda je on svoju svrhu ispunio i time što je nosio Brana sve do gore.
Doduše, ovdje stvarno može bit podosta teorija i sve je otvoreno za raspravu :).
Smrt dosta mućno prikazana, prvenstveno jer je svima drag lik, a i jebački ga pogode sa onom mjuzom.
Odlično napravljeno, moram priznat, i, ako je zaista tako po knjizi, super.
Dosad se u svakoj epizodi riješili ponekog lika, pitanje kad će i glavni počet padat :)
Ostatak me se i nije previše dojmil, sa Aryom ga otežu maksimalno, ali mi to sa druge strane i nije loše da ne otkrije previše radnju knjige.
Sa Tyrionom ista stvar, ali s obzirom da on u knjizi ima posve drukčiji put, zasad ga smatram posve neiskorištenim.
Dany ko Dany, malo bi, malo nebi. Odluči se mala, ideš mi na onu stvar, i ti i scenaristi ;)
Prvi put da je i Sjever / Zid konfuzan, svako malo spuknu neku familiju koja je na ovoj il onoj strani.