AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Oće, neće, oće...neće, gamad, završit će epizodu sa njegovom mrtvom facom, eventualno da se "probudi" u Ghostu...i onda ekstaza, jbmti ,, kako me razveselilo, aaaaa : : : :
Oduševljenje na stranu, pitanje je kakav će se vratit, da li je "normalan" ili je sve ovo ostavilo neke posljedice koje se više nemogu ispravit.
Iščekivanje knjige drastično smanjeno, najvažnije pitanje je odgovoreno, ja happy ko malo dijete :)
Vraćen je na najočitiji mogući način kojeg su mnogi predviđali, ali nigdje ne piše da treba izmišljat toplu vodu u ovom slučaju.
Slažem se sa svime što je Blade spomenuo, Melisandre odlično dočarava nesigurnost u ono čemu je posvetila cijeli svoj život, nakon što su joj događaji dosad pokazali da je pogriješila u svezi Stannisa.
Željezno Otočje su ubacili na dobar naćin, nečitatelji će možda imat pokoje pitanje i nejasnoće.
Prate donekle četvrtu knjigu u ovom slučaju, osim ako se Theon ne vrati za vrijeme izbora :)
Umorstvo Roosea je čisti šok, totalno neočekivano i pucanje u nogu što se Ramsaya tiče. Kak mu je i rečeno, on je bijesni pas koji će bez vodstva svog oca ovime ubrzat svoju propast.
Ubijanje Walde i (pogotovo) djeteta je krajnje degutantno, ali sa ovom serijom se na svašta navikneš.
Tyrion oke, premda i pomalo naivno. Svaka čast inteligenciji zmajeva, ali, realno, trebal je završit ko večera.
Dio sa Branom mi bilo jako drago za vidjet, nadam se da će bit što više ovih izleta u prošlost.
Sve skupa zbrojano, nema nijednog dijela na koji se može uputiti neka kritika, sve na mjestu (osim spomenutog dijela sa Tyrionom), pogotovo, naravno, dio na Zidu.
Jon je živ, sve ostalo je nevažno :) :) :)
Serija nastavlja po svome, knjige će po svome.
Edit: još sam previše pod dojmom kraja da bu piso nešto pametno i suvislo il se upuštal u neka smislena objašnjavanja...živ je, jbmu...!! :