Glasao za Horizon.
Realno, da nije bilo leakova, igra bi nas poklala i teško bi to preživjeli.
Ovako je samo najimpresivnija igra na sajmu.

A ja se najviše veselim skejtanju s čika Tonyem
Ta igra mi budi draga sjećanja i kak nas je 6 čekalo na red da igramo 
Kod kompe doma poslje škole, prvo Simpsoni u 13,30 pa plejka do  predvečer, ah... :)
Osnovna škola kru te yebo, kako godine idu 
Iako je puno dobrih igara predstavljeno nema se kaj za reć(U4, TLG,meni čak i ona s vitezima prolazi kao i onaj mali črleni s Wekyevog avatra  :), Syndicate  bi igrao definitivno )
Izbor je prevelik ali glas ide Tonyu iz sentimentalnih razloga.

Glas ide MGS-u, proletio sam malo kroz MGSV topic prije gledanja trailera i naletio na očekivan spoiler, tako da trailer još nisam pogledao, a mislim da ni neću, najiščekivanija igra unazad par godina i završetak najdražeg serijala je pred vratima i moje praćenje vijesti u vezi ove igre završavaju...čeka se 1.9. spoiler free !!!

Glas bi inače išao FFVII Remakeu...veličanstvena najava koja je u meni stvorila neviđeni hype..zatim TLG..

FFVII. Jednostavno jer je to nešto najbolje ove godine.

Horizon za mene.
PS4 ekskluzive mi redovno budu najbolje igre koje sam igrao. Šteta što ih vjerojatno neću više igrati jer ne kupujem PS4, bar u skoroj budućnosti.

U4  :

https://2static.fjcdn.com/hdgifs/Uncharted+3+chase+gif_76271b_5584506.webm

Definitivno Horizon igra nakon cijeg predstavljanja sam ostao slinit jos minutu kao Homer na krofne, originalan koncept i nesto sto je uspjelo dobiti moj glas prije nego U4 a to nije lako postici jerbo  sam veliki fan  serijala  :

Solid Snake
Do kad traje glasovanje? Nemoj da moramo zvati GONG jer su ti izbori neregularni.

Hahah 

Ma čekam dok glasovi ne budu u moju korist

Just kidding, večeras u 23.41 ako se ne varam.

Horizon prvi.

Solid vraćaj pare !

Forza 1 glas! Tko je to bio? Zna se!

Horizon prvi.

Solid vraćaj pare !
Bila je sigurna kvota! 

Da smo kao FIFA, MGS bi bio na prvom mjestu

Eto vam header, Fenix vam ga je zalijepio (no pun intended).

Odličan header , svaka čast tko god da ga je napravio.