Evo, nakon E3-a, da malo sakupimo dojmove i odradimo jedno malo glasanje.
Igra koja bude proglašena najboljom prema mišljenju FFA članova, dobija specijalan banner na vrhu foruma.
Kad glasate, neka to bude po mogućnosti komentarom zbog čega tako mislite.
Recimo, ja glasam za MGSV jer sam jednostavno fanboy.
I jer ima prokleto najbolji trailer/send-of Kojime. GOTG in heart.
Best game of E3 show
Uncharted 4!
Mass Effect , mislim daj ajde , ta pjesma i fade in N7 armora...trnci. Fallout 4 valjda najbliži Massu. Onda Ghost Recon , Unravel pa nadalje...odličan E3.
Horizon: Zero Dawn
Najbolji novi IP, grafički najbolja igra i naravno game of the show.
Definitivno Forza 6.
Što da kažem? Fanboy sam. Plus, ta kiša.
Odmah dobivam motiv da upalim Box i 2 ''četvorke'' (Forza 4 i Project Gotham Racing 4). Čak bih i mogao.
Doduše, moram biti iskren - zaplakao sam kad sam vidio trailer jedne igre, ali o tome sam pisao negdje drugdje. Ugodno iznenađenje to bješe, najava te igre.
Horizon Dawn.
Daleko najveće iznenađenje...stavio bi TLG,ali Horizon me totalno oduševio iako su tu negdje :)
MGSV definitivno najbolje nesto prikazano. Trailer koji se pamti. Igra koja ce obiljeziti generaciju.
Vrhunski ali bas vrhunski E3. Svaka cast svima. Toliko genijalnih igara.
Nedate da vidimo rezultate? E pa mucki provokatori onda vam necu reci za sto sam glasovao
The Last Guardian.
Objašnjenja nisu potrebna.
Solid ispravi umjesto Uncharted IV u 4...
Dubok naklon, velike isprike.
Ne znam šta mi bi.
Pogledam listu igara gore i padam u depresiju. Moram počet LOTO igrat.
Fantastičan E3, za svakog ponešto (što je jako teško izvesti).
Ja sam već kupio listić.
Btw. čisto za informaciju, da nije bilo MGS-a, moj vote bi išao TLG-u.
Čekam na njega još od kad sam bio u srednjoj, pa sad računaj.
Pogledam listu igara gore i padam u depresiju. Moram počet LOTO igrat.
Ima nas više.
Horizon jer mi se sviđa sve što su prikazali i rekli o igri, jedva čekam još materijala.
Kako je ovo jedan od najboljh E3 sajmova ikad izbor nije ni malo lagan.
Moj glas ide MGSV...zadnja igra u serijalu, konceptualno najblize onome kako je Kojima zamisljo MGS igre od samih pocetaka.
Oba trailera perfekcija... ono malo sto je procurilo slika i gameplaya ostavlja bez daha. A najlude od svega sto se radi o cross gen naslovu.
Odmah do MGS-a su TLG, FF7 i novi Fallout.
Iako mi je MGS najdraži serijal, glas sam dao Horizonu jer je to napokon novi IP i nešto divlje. Mislim da je ovaj E3 jedan od najboljih ako ne i najbolji. Jedino šta opet nismo vidjeli previše novih IP. Nitko nema (svaka čast pojedincima) muda i svi samo štancaju nastavke.
Svaka cast MGS-u, Unchartedu ali ipak moj glas ide Horizonu jer je novi IP i jako zanimljivo i mocno izgleda.
Dvoumio sam se između Mass Effect i Fallout 4, glas ipak ide Fallout 4. Za Mass ću glasat slijedeće godine :)
Realno gledajuci - MGS V. A TLG mi je najdraza bila.