TITANXIS prayer Mona Lisa prije bih reko iznutra. Koliko je PS5 napredovao od prethodnog PS4 a koliko je GC napredovao od prethodnog Nintenda 64 je ogromni tehnološki napredak i tu je ljepši GC od PS5.
prayer TITANXIS Ne znam, meni paše više jednostavan minimalistički dizajn. Playstation 5 pogotovo ovaj sa diskom mi je daleko najružnija konzola koju sam imao prilike vidjeti. Dok mi je DE ironično jako lijep.
TITANXIS Sorcerer Izgleda mi ko aparat za švasanje. Bio je preskup i zato je propal taj projekt sa Panasonicom.
TITANXIS prayer Gle i ja volim da mi konzola izgleda ko recimo klasičan dvd player, odnosno pravokutni oblik i nikakve krivulje itd. ali konzola u obliku kvadrata, pa daj molim te nemre se uklopit nigdje. Daleko od toga da GC nije bil odlična konzola jer je i bio je jači od tadašnjeg PS2 ali jebiga oblik kocke i ne sjeda najbolje ni za jedan gadget a ponajmanje za igraču konzolu. Stoga su mi od Sonyja najljepši izgledom bili PS2 jer imal je minimalistički dizajn i PS1 također koji je pak izgledal ko igrača konzola za zabavu.
TITANXIS Sorcerer I rimejk prvog Resija. Pošto sam tada bil huge fan Resija i umalo sam kupil GC samo zbog tog rimejka. Sjećam se da sam bio ljut kaj ću morat kupovat tu kocku samo radi rimejka Resident Evila koji je tad bio dostupan samo za GC ali ipak na kraju odustal.
Sorcerer Neka naprave seriju Zelda https://www.videogameschronicle.com/news/nintendo-says-its-exploring-animation-content-beyond-the-mario-movie/
foggy sanzo Da, od sebe koji je Xenu obavio, FE mi ne stane na SD više i ne igra mi se trenutno, a Rise ću znaš kak igrat na modanoj konzoli 🙂 Još pitanja?
foggy sanzo Rise čekam PC Port, i ako neće na konzole, tamo ću ga igrat online, kako je i predviđeno za MH igre. Najedem se danas pa sam miran do kraja godišnjeg 😃
Zero https://www.vg247.com/switch-oled-review Tl;dr - značajniji upgrade za ukupan dojam nego što je to na papiru.
Nexus No shit kada pređeš s jeftinog, ispranog i plastičnog ekrana s originalnog Switcha. Tehnologija iz 2010 godine. Problem je što Nintendo u zadnjih 15 godina stalno štedi na hardveru kako bi imao veće profite i manje rizike.
weky Nintendo je kompletno cijepljen od realnosti. Novi Switch je došao u prodaju i košta 3500 kuna za jedva last gen konzolu. Hrabro.
Picek Jel ima netko ovdje da je napravio usporedbu starog i OLED modela te da li se stvarno isplati dati soma kuna više za novi model? Znam da ima na YT-u videa koliko hoćeš no zanima me iskustvo iz prve ruke nekog od članova.
wooddiebone Picek Nemam iskustva sa Switch OLED, ali imam iskustva sa OLED ekranima. Ako ti lova nije problem, uzmi OLED.