Pokemone, new super mario bros switch i super mario 3d world 2.Jučer je kolega dofurao Switch od sina, tako da sam napokon prvi put igrao Switch. Moram priznati da sam oduševljen konzolom.pa koje bi jos naslove ima vec podosta igara radi kojih se isplati imat switch
Igrao sam Zeldu i Mario Kart 8 deluxe. Iako sam obje igre prešao na Wii U, došlo mi je da se zaletim u dučan i kupim Switch.
Kao i svaka Nintendova konzola do sad. Učitavanja su brza i sve ide ko po loju. Nisam imao prilike igrati dok je u docku ali prijenosni način funkcionira odlično. Čim se skupi još naslova kupujem bez razmišljanja (nikad nije ni bilo upitno) a možda izađe i neka Pro verzija.
Nintendo Switch
stigao xenoblade pro kontroler :)
stigao xenoblade pro kontroler :)Ne vjerujem ti.
Sliku stavi kako igraš šnjim.
na punjenju je....za 50£ s amazona :) good dealstigao xenoblade pro kontroler :)Ne vjerujem ti.
Sliku stavi kako igraš šnjim.
Jelaš apruva! :
Jelaš apruva! :hvala ti
Switch je na blizu 15 milijuna prodanih komada, najprodavanija igra Super Mario Odyssey:
http://nintendoeverything.com/switch-officially-outsells-wii-u/
http://nintendoeverything.com/nintendo-million-sellers-january-2018-mario-odyssey-over-9-million-xenoblade-2-over-1-million-more/
Ozbiljno razmišljam da nabavim ovo čudo. Ali igre su mi i dalje preskupe.
Kako se vi snalazite? Naručujete iz vani? Bude li ikad kakvih povoljnih akcija na Eshopu? Kako jeftinije igrat na Switchu?
Pošteno radim i zaradim za igre. Bude nešto popusta na eshopu, nisu čak ni loši. Uvijek možeš izvana naručiti, koliko mi se čini konzola je region free.
Ozbiljno razmišljam da nabavim ovo čudo. Ali igre su mi i dalje preskupe.Ja sam samo 3 fizičke igre kupio (Zelda BotW, Xenoblade 2, te Mario Odyssey kojeg još nisam počeo), a sve ostalo sa eShopa.
Kako se vi snalazite? Naručujete iz vani? Bude li ikad kakvih povoljnih akcija na Eshopu? Kako jeftinije igrat na Switchu?
Mind you, nemam ja baš puno igara za tu konzolu, a i ovo što sad pikiram u narednim danima/tjednima/mjesecima su uglavnom one do 30 eura.
Akcije nisu kao na PSN-u, do 60-70% snižene već manje, ali može se nešto naći ako si strpljiv. Imaš i one fore da ako prednaručiš digitalnu igru (čitaj: kupiš ju 4-5 dana prije izlaska) da ti smanje cijenu za još par eura. Ne puno, ali eto, euro po euro...
Pošteno radim i zaradim za igre. Bude nešto popusta na eshopu, nisu čak ni loši. Uvijek možeš izvana naručiti, koliko mi se čini konzola je region free.Samo mi smeta kad Zelda i nakon godine dana drži cijenu od 500 kuna. Al dobro, sve je jasno, da se i dalje ne prodaje dobro valjda bi spustili cijenu.
Veigue sad znam ko će mi posudit
Veigue sad znam ko će mi posuditTko?
Reci ime, možda posudi i meni.
Majoras Mask za 3DS je i dalje 400 kn. Kupio ljetos na 12 rata.
Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk
Kako jeftinije igrat na Switchu?Fenix
Ti si zaista u istu rečenicu stavio "jeftinije" i Nintendovu konzolu? Opet si pio
Moglo bi uskoro biti jeftinije. Koliko ja znam konzola je probijena..
Nadam se da je jer me ful živciraju sa svojim cijenama. Ono Wii U dok je umirao i umjesto da spuste cijene sveg živog, oni se prave pametni i drže svoju politiku. Izdali su nekoliko igara kao platinum izdanje i to je to.
Nintendo nikad ne spušta cijene svojim igrama.
Tak sam i ja nedavno kupio 3ds. Mislio si pokupovati sve igre vrijedne igranja na 3dsu, kad ono šipak, nema igre ispod 20€. Gledat cu da sto vise rabljenih kupim.
https://www.gamerpros.co/suda51-confirms-killer7-remaster/
Za sad jos u povojima, ali ne sumnjam da uskoro stize, meni jedna od najdrazih igara ikad.