Kako ti leze joyconovi, kakav ti je ekran, jesi probao koji demo? Zanima me i HD rumble jesi primjetio?
Rumble nisam isprobavao jer me ne ''pale'' takve stvari. Meni je rumble po defaultu svugdje isključen. (Gle, ja sam tip koji igrao 3DS sa isključenim 3D-om... sve sam ti rekao.)
Raspored tipki me ne smeta; jedino su mi + i - na nezgodnim mjestima; to malo iritira jer u Zeldi svako malo otvaram mapu (minus tipka) ili inventorij (plus tipka). Pro controller, nažalost, nisam isprobao, ali vjerujem da će utjecati na to kako ću igrati neke igre. Nakon godina igranja na X360 konzoli i onom kontroleru, dugo mi je vremena trebalo da se naviknem na inferiorniji kontroler koji je Sony izbacio. Ovo mi već nekako bolje leži. Zapravo, kad skinem Fast RMX i počnem silovati gljive, vidjet ću koliko su joyconi ustvari (ne)kvalitetni.
Što se pregrijavanja tiče nisam tu ništa primjetio za vrijeme igranja u prijenosnom modu, ali kad sam imao uključen u dock mode i izvadio, primjetio sam da je malčice ugrijan - pretpostavljam da je zato jer se punio te sam istovremeno i igrao - ali se nakon par minuta igranja u prijenosnom modu vrati na normalnu temperaturu. Ništa zbog čega treba dizati paniku.
Meni je jednostavan i pregledan; nema se tu što više nadodati. Malo su se odlučili našaliti, pa su pod News (to su upute o korištenju konzole iliti Switch in-help) uz upute o korištenju stavili par komičnih sličica; to je lijep dodatak.
Na net se još nisam spajao jer nemam ADSL (ovdje gdje trenutno živim) već se spajam preko USB sticka, a ostale konzole (X360 i PS3) su mi spojene Ethernet kablom na PC i tako ''dijelim'' vezu, a budući da Switch nema Ethernet utor kaže mi u uputama da bih trebao nabaviti onaj LAN adapter sa USB podrškom; nisam ni znao da to postoji. Otiđem sutra do grada, pa ću vidjeti ima li to gdje za kupiti. Ili bih jednostavno trebao odnijeti do frenda, a prelijen sam. Tako da... ne, ništa još nisam probavao sa Shopa, ali vidim da kolega p3rocro jest.
U suporedbi sa 3DS-om, ova konzola jest masivna, ali nekako je ugodnija za držati u rukama.
Dojmovi su za sada vrlo pozitivni. Manjak igara je problem, istina. Da su nam dali Dragon Quest Heroes I i II, koje su istinabog portovi ali vrlo dobri, a Japan ih je dobio isti dan kad je i konzola izašla, i to bih uzeo; bez puno razmišljanja. U ovaj uređaj se lako zaljubiti, a ako ga developeri ne budu izbjegavali, imat će svijetlu budućnost.
I da, jednom ili dva puta sam primjetio slowdown u Zeldi. Neznam da li to imam sreće ili sam jednostavno fanbojčina, ili ljudi na netu preuveličavaju taj problem. I kad sam već načeo tu temu, po meni je Zelda za 93/100 zasad. Imam cirka 10 sati.