Iskreno, još ne znam šta da mislim. Imali su strašan momentum poguran ogromnim hypeom da nas izbombardiraju igrama odmah na launchu. Jasno mi je da nije lako štancati igre i da uzimaju sve više vremena, truda, pa i novaca, ali ne kužim na čemu su točno radili sve ovo vrijeme, pogotovo kad znamo kakav tretman ima Wii-U u zadnju godinu-dvije.
Prikazano ne izgleda toliko loše, dapače, ali dojma sam da smo mogli i morali dobiti puno više. I dalje smatram da ova konzola ima potencijala rasturiti, ali jutarnja konferencija je bila prilično mlako odrađena. (da ne kažem loša) Ostalo je previše nepoznanica (koje će se nadam se razjasniti do izlaska konzole) zbog kojih se postavlja legitimno pitanje - kupiti Day 1 ili ne. Zelda i Mario su system selleri i 10/10 igre, u to nema sumnje; i razlog zbog kojeg će se Switch prodavati ko lud. Ali na ostale igre takvog kalibra ćemo vjerojatno morati (pre)dugo čekati. Jedna od takvih je i moj najveći plus u Nintendo Switch tekicu, i najepskiji trenutak ove jutarnje konferencije:
Suda51 na Switchu znači da sam i ja na Switchu. No matter what.
O ovoj "Apple" filozofiji i cijenama dodatnih joy-cona i dockova ne mogu ovako vruć, ali znam da mogu bit prilično retardiran i plaćat svakakve cifre ako me nešto kupi. Ne znam, nisam pametan. Zelda na luanchu? Konzola je vjerojatno Day 1. Šta ću. Cijena nije bitna.
EDIT:
Eh da, zaboravija sam. Konferencija je na momente bila čisto zlato. Recimo ovaj tip je Bog, pravi primjer kakve sve glave rade u Nintendu.
Teeeški Nintendo. Oni žive u svom svijetu i ne obaziru se na ništa drugo.