Indalecio Ako ikad misliš slikat dok si u HH modu (što Lite i je), nećeš bit sretan. U HH modu switch radi kao govno, reza pada toliko nisko da screenshotovi izgledaju kao PS1 igre. Ako ti je potpuno nebitan ijedan minus HH moda, Lite je jeftinija opcija sigurno. Nema do spajanja konzole na TV.
Nintendo Switch
- Uređivano
Meni je switch lite odlican i nisam primjetio da se igre lose vrte. Mozda zato sto nisam igrao multiplatformere do sada, nego samo Nintendo naslove koji su redovito dobro optimizirani.
E kupuj original,pusti price handheld je vrh samo moraš veliki kupiti jer tih par inca vrijediiiii i btw probao zeldu botw napokon,kuzim igru kakva je i sve ali jednostavno nije to za mene i dalje witcher i ddogma
ruleees
maverick Meni je switch lite odlican i nisam primjetio da se igre lose vrte.
Nije do svih, Xeno 2 recimo padne na 240p na trenutke. Ne kuži se uvijek jer je mali ekran, tak da dok god tako igraš i potpuno ti je nebitno nešto drugo, onda nema frke. Meni je bilo bitno screenshotove opalit jer pišem recu skoro svega što igram, pa kad sam prebacio to u pogledao na velikom ekranu dobio sam moždani.
Vama dislajkerima mog posta to radi dobro? Jel se nešto promjenilo sa Switch konzolom dok je u HH modu? Radi u full HD-u?
- Uređivano
foggy vjerujem ja tebi da ti Screenshots ne ispadnu najbolje, medjutim tesko da bas pada na 240p. Gledao sam mnoge videe i takve drasticne padove jos nitko nije potvrdio niti u jednoj znacajnijoj igri.
Slusaj jedino jos meni i wekyu ide od ruke pisati gluposti i ne dobiti odmah minus. To ti je dugogodisnje iskustvo.
aj vidjet cemo onda još. Bum malom maznuo lovu za razliku, nebu ni znao da si je sudjelovao u poklonu za rockas
Dislike je opcija..hehe
- Uređivano
Evo i moje modifikacije koje sam napravio na ženinom Switchu, uzeli smo neki Switch u dosta lošem stanju sa Njuškala za 1800 kn sa 3 dosta dobre igre. Igre prodali i kupili Animal Crossing pa nas sve skupa ispalo nekih 1100 kn nakon svega pošto je ona još imala para na Nintendo računu od prije. Fino naručili iz kine shell za stražnju stranu i joy-conove jer su stari bili u jako lošem stanju, na jednom dijelu je čak i napuklo gdje se doslovno vidila unutrašnjost konzole. Joy-conovi naravno imali jako velik drift te sam ih zamjenio novima i isto tako sam zamjenio onaj dio koji drži joy-conove na konzoli da ne ispadaju sa novim metalnim tako da je i to sređeno! Jedino što nisam uspio napraviti jer nije došlo je zamjeniti stari heat shield koji je udubljen a to se da primjetiti na ovoj drugoj slici.
Sve u svemu, jaako zadovoljan sa svime kako je ispalo, sada bih i za svoj soft-modificirani mogao isti tretman napraviti!
Svaka čast, baš predobro izgleda