Fale mi gotove igre, jednostavno.
Jedan od razloga (osim manje vremena i neimanja pustih novih konzola i high end PCeva) zasto manje igram nego prije.
Ja vise ne mogu pohvatati pusti DLC content i sva ta sranja koja ljudi spominju i guraju u prvi plan kod igara a realno, nepotrebno je. Sve je nekako postalo mamipara, sto bi se reklo kod nas i svi samo izbacuju puste recolore i skinove i nove levele i druge igrive likove za prevelike pare.
Gubim se u tome svemu, ne snalazim se, previse sve to kosta i previse se forsira da bi se kao moglo "igrati igru".
Da mi je netko prije ajmo rec 10 godina rekao da ce industrija ovliko otic u kurac (da oprostite na izrazu), ne bi mu vjerovao, jer se prije dobra igra stvarno cijenila.
Danas je to druga prica jer svi pricaju o nekim totalo lijevim stvarima i to mi oduzima volju za svim.
Uzivam i dan danas u onome sto volim i na sto sam navikao, ali sve manje i manje takvih stvari izlazi.
Fali mi i raja. Fale mi partije CoD-a dvice i CS 1.6-ice do 6 ujutro, fali mi jednostavniji osjecaj snalazenja u svemu tome.
Ukratko, fali mi proslost i dani kad je igranje igara bila zajebancija i razbibriga, uzivanje kao u nekom filmu ili knjizi ili druzenje uz zabavu.
Mozda sam i ja postao cangrizaviji s vremenom, ali vjerujem da nije samo do mene