Fali mi "stari ja" koji je igrao sve i svašta i uživao u svakakvim igrama, a sad odigram samo najveće hitove tipa nadolazeći GoW ili RDR2 koji ću sigurno odigrati. Za ove sve ostale igre između tih najvećih hitova jednostavno nemam volje ni probati više.
Nadovezao bi se na ovo. Ne mogu opisat kolko me igranje pustilo i kolko mi se SP igre uopce vise neda igrat. Stalno mi se desava da upalim igru, igram je par minuta i ugasim je. Da sad pocnem nabrajat koje sam sve igre igrao 10 minuta i nikad ih vise upalio, vjerojatno se ne bi smio vise ni pojavit ovdje.
Ne radi se o nedostatku vrenena, jednostavno zelja za igranjem je nestala.
Jedino sto je ostalo su povremeni turniri u sportskim igrama s ekipom i tu i tamo koj mec nogaca ili par krugova u f1.
I opet, nije da nema vrhunskih igara i nije da sam zasicen, al jednostavno ne mogu se na silu tjerat.
Iznimke su jedino igre poput Uncharted serijala i TLOU, prakticki tih par ekskluziva koje mi se ful igraju.
Takoder, sve vise razmisljam o nintendovim igrama. Ne uzimanje nijedne nintendove konzole je najveca greska koju sam ikad napravio u gamingu, jer sad ako bi mi nesto pasalo to su njihove platformske igre.