Ne mogu sad pričati kako sam neki žešći fan jer nisam igrao prvi dio(frend je prešao dva puta i kaže kao većina da je priča odlična). Ali od početka pratim ovu igru i demo mi se ful svidio, pročitao par recenzija i siguran sam da me čeka vrhunska igra!
Borba jako sliči na Bayonettu i to je veliki plus, priča i likovi mi se čini zanimljivi, lokacije su lijepe na svoj način, rpg elementi i nije kratka.
Ne sjećam se kad je neka godina imala tako dobar start. Resident Evil 7, Ni-Oh, Horizon, Zelda, Nier, i sad će Mass Effect. To su one koje mene zanimaju a bilo ih je još. Baš je lijepo biti gamer :)
NieR: Automata
Nioh, ne Ni-Oh (meni goty zasad)
predobar pocetak, bas tako.
https://www.youtube.com/watch?v=oM5Q43OmLTk
Jos jedno remek djelo koje ces preskocit.
E moj Emile, nikako da se probudis..
Pokušavam ostati pribran, ali...
jednostavno ne znam. Yoko Taro.
Preporučam svima da bace oko na jedan od, uistinu, najvećih Twitter profila koji su ugledali svjetlo dana.
https://twitter.com/2b_butt/media
Ulaz na vlastitu odgovornost, naravno. Ne vjerujem da je itko spreman na ovu dozu hedonizma. Ovo je svijet u kakvom želim živiti.
https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=oM5Q43OmLTk
Ova igra izgleda nestvarno dobro, samo da ne izgorim u prevelikoj želji.
Indeed.
Jucer sam demo odigrao i mislim da mi je ovo prva igra na PS4 sa cijom sam grafikom 100% zadovoljan. Ruku na srce odigrao sam nekoliko igri samo. Ovakav tip igre dugo nisam igrao jos od DMCa.
Stvarno jako lijepo izgleda i jako je zabavna za igrat. Platinum Games znaju posao. Ovo mi se cini stvarno predobro. Zakon sta mozes postavit japanske glasove.
Kod mene je obrnuto. Odigrao demo, grafika najlosija stavka. Sve je smede/zuto provuceno kroz filter. Nivoi s par bacvi i kutija.
Ali to nije niti previse bitno kod ovakvih igara. Likovi i neprijatelji su dovoljno detaljni, a borba je fluidna.
Doci ce u kolekciju kad-tad.
meni isto, probao demo, kao da imaju samo 2 boje na raspolaganju
bas platinum-last gen izgleda.
OK, oni nikad nisu isli na sami tech vise na art stil i performanse ali ipak..
bas platinum-last gen izgleda.Bas to, kao da gledam PS3 igru.
Pa dobro ajde priznajem malo sam se prenaglio kad sam to reko s obzirom da je minimalisticka igra ni ne cudi me vase misljenje. Iako i dalje nebi rekao da je ruzna igra i last gen, vise je artsy minimalisticki stil onako. Meni je bas fora dizajn likova, neprijatelja, objekata u pozadini (pogotovo sa nekih drugih levela koje sam vidio)jos se igra glatko izvodi. Bez beda te uvuce unutra u koljazu.Cak me podsjetila igra na platformu iz MGS 2 lol. Za filter boja razumijem da nekom smeta jer mene je recimo u Deus Ex: HR zivcirao. Ja sam odigrao premalo igri na PS4. Phantom Pain je jedna od njih i recimo kad sam prvi put dosao u Afganistan u PP sta je trebao bit wow momenat. Meni je bilo u jebote kako ruzno izgledaju pozadine u udaljenosti i totalno mi je ubilo imerziju + jos dosta tih nekih sitnih detalja u drugim igrama koje su me vratile u stvarnost: hej ti imas jebenu ogranicenu konzolu. Nier mi je bio bas zabavan i lijep za oko, uopce nisam razmisljao previse o grafici tj jesam lijepa mi je bila. Kupit cu ga kad budem mogao.
Ja sam za sada oduševljen!
Nisam prije igrao Nier ni Drakengard, tako da ne znam ništa o tom stilu igara. Ali ovo je something else.
Kakva igrivost! Kakav gameplay! Ovo je mrak!
Neću za sada detalje jer čuvam za recenziju, ali dugo nisam bio ovako (ugodno) iznenađen!
I ja sam isto opet odigrao demo i stojim iza toga da igra lijepo izgleda i grafika definitivno nije najlosija stavka. Bas mi lijepo izgleda na telci. To nije igra za koju cu rec da ruzno izgleda, minimalisticna je i one zgrade silne izgledaju jednostavno, al meni to nije ruzno i ne smeta mi. Igra ima svoj stil i sve je odlicno sastavljeno u jednu cjelinu, borba je zarazna, animacije su zakon pogotovo kad se enemy raznese na komadice i kad mu djelovi krenu prstat na sve strane. Svida mi se dizajn neprijatelja, bas su cool ti robotici sa svjetlecim ocima zna Platinum svoj posao. Samo se nadam da ce bit raznolikosti kasnije i sa neprijateljima i levelima. Al ne sumnjam u to.
https://youtu.be/U0VY2b80mpI
Stiglo na PC, pa ako netko zaigra, neka napiše mogao bi podijeliti dojmove. Nisam gledao recenzije, ali prema zahtjevima čini mi se kao jedna od igra koje traže jak hardver (barem po pitanju grafičke kartice).
Ovo je minimum (sa Steama):
Processor: Intel Core i3 2100 or AMD A8-6500
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 770 VRAM 2GB or AMD Radeon R9 270X VRAM 2GB
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Sound Card: DirectX® 11 supported
Ljudi, ovo nije igra, već igretina. Spremam recku, dolazi next week.
Nema aspekta koji ne oduševljava. Najteže će biti sve prenjeti, a da ne spojlam. Dio genijalnosti leži upravo u svim divnim sitnicama i finesama koje vas očekuju. Najgore što si možete napraviti je da ne probate ovaj dragulj zbog eventualnog animoziteta prema tom azijskom feelingu koji se vidi po slikama i trailerima.
Ova igra naprosto pršti elementima koji čine igre privlačnima i zbog čega smo na kraju svi mi ovdje gameri.
Igretina, tako je! I ono prekrasno dupe od 2B! <3
Stiglo na PC, pa ako netko zaigra, neka napiše mogao bi podijeliti dojmove. Nisam gledao recenzije, ali prema zahtjevima čini mi se kao jedna od igra koje traže jak hardver (barem po pitanju grafičke kartice).Izi pizi sve na ultra postavkama. :)
/cut
Ljudi, ovo nije igra, već igretina. Spremam recku, dolazi next week.
Nema aspekta koji ne oduševljava. Najteže će biti sve prenjeti, a da ne spojlam. Dio genijalnosti leži upravo u svim divnim sitnicama i finesama koje vas očekuju. Najgore što si možete napraviti je da ne probate ovaj dragulj zbog eventualnog animoziteta prema tom azijskom feelingu koji se vidi po slikama i trailerima.
Ova igra naprosto pršti elementima koji čine igre privlačnima i zbog čega smo na kraju svi mi ovdje gameri.

Jedva čekam recenziju :
Igrao sam bio demo i jedini razlog zašto nije pao preorder je što je igra izašla u nesretno vrijeme kad i horizon i me andromeda pa sam spucao raspoloživi buđet :( , ali ovo se definitivno kupuje i to steelbook edition(prehebeno izgleda) .
Ja još uvijek čekam ''onu'' verziju, a dobro, nije da nemam što za igrati (Zelda, pa onda Tales of Berseria).
Ne mogu, a da se ne nasmijem slatko svaki put kad se sjetim da je reakcija publike na onom E3 sajmu prilikom najave Automate bila mlaka (bolje rečeno, gotovo nikakva), da bi se sada ta ista gaming zajednica klanjala dotičnom gospodinu, a igra mu je opasni kandidat za GOTY nagradu.
Zna čovjek svoj posao. Samo mu pare dajte.
u zadnjih par dana sam actually počeo razmisljati da kupim igru iako sam prvotno bio protiv zbog well
nije bitno sad jel ali. čekati ću da fixaju windowed mode i ful screen for now
prvo što ću napraviti je self destruct. svi znate zašto.