https://www.youtube.com/watch?v=iwNG8o8j5Uo

Odličan video za sve koje interesuje prvi dio, nije uopšte spoilerific. Naravno ako planirate uskoro igrati prvi NieR, a ne želite apsolutno ništa znati o svijetu, onda slobodno preskočite, ali u svim ostalim slučajevima dobar video za pogledati.
Ovaj je još bolji (spoiler verzija za ljude poput mene, koji se ne namjeravaju zamarati igrajući prethodni dio):

https://www.youtube.com/watch?v=j8xx4sT6rEI

...i onda na kraju otkriju da 2B ima penis. Tko god je igrao originalni Nier, zna da... ups.
U potpunosti sam zaboravio na to! Kad se samo sjetim... hahaha

everyeye.it - 9

Atomix - 92

Destructoid 9/10

gamespot: 9/10

Multiplayer.it 9

RPGSite - 10/10

IGN- 8.9

Gameinformer - 7.75

videogamer - 9/10

+Creativity seeping from every pore
+Superb combat
+Witty, eloquent writing

-Frame rate could be better

Gamesradar+ 4.5/5

Push Square - 9/10

An oddity that grows in stature the more time that you spend with it, NieR: Automata is so much more than you think it is – and it's all the better for it. Some decent writing aside, its side-quests fall into genre pitfalls and its open world can be annoying to navigate. But if you're able to look beyond its shortcomings as a game then you'll be richly rewarded. And while we can't really elaborate on why that is, you're just going to have to trust us.

Jeuxvideo.com 19/20

Polygon 8/10

cgmagonline - 10

Thanks to Platinum Games' knack for riveting and gratifying combat, Automata is Yoko Taro's most exciting game to date. The combat mechanics click after hurdling a low learning curve, and the end result is a skillful dance where balletic dodges complement wushu-inspired aggression. Moreover, this multi-ending trip is generously peppered with surprises and revelations, as well as easter eggs that call back to the first game and the Drakengard series from which Nier spun off. It's a meaty, often exhilarating trek that showcases Platinum Games' and Yoko Taro's unique blend of genius.

Samo se potvrđuje da ću ovaj mjesec morati oprati puuuuuno suđa te što god još bude potrebno kako bi objasnio ženi zašto sam spiskao 1000+ kuna na igre.... :):):)

Predivne ocjene! Jos jedna vrhunska igra koja je na PS4, a nije na Xboxu (za sada).

Yoko Taro u 90 metacritic rangu. What timeline is this?!

Jedva čekam.

Predivne ocjene! Jos jedna vrhunska igra koja je na PS4, a nije na Xboxu (za sada).PC --> Windows --> Microsoft (made Xbox btw)crkaješ li u mukama?

Znaci ne mozes je igrati na Xboxu?

Btw jesi zadovoljan sa Switch launchom u UK-u? Gotovo 1/3 PS4 launcha. Mora da si ponosan.

sljedeći offtopic ili trolanje, ideš na malo dulje hlađenje

JOŠ MALO! AJMO! IDEMOOO!

Previše dobrih igara. Previše. Puno previše.

Poslano sa S8+

Istina, jos da je tolko para, mislil sam ju uzet day one, ali malo budem pricekal jer pare!

Nier: Automata isn't the most elegant title on the market, but it's the most captivating game I've played in ages. You don't need to look far to find its glaring flaws, but those searching for an endlessly imaginative dreamlike journey will find Nier: Automata too mesmerising to look away from. There's nothing else quite like it - and that includes the original Nier.

http://www.eurogamer.net/articles/2017-02-27-nier-automata-review

Ova godina stvarno nije normalna, dosad već dosta vrhunskih naslova, a za dva tjedna stiže Andromeda pa zatim Persona 5...

Iskreno nisam očekivao ovako visoku Metacritic ocjenu za Automatu, ali nemam ništa protiv.

Istina, jos da je tolko para, mislil sam ju uzet day one, ali malo budem pricekal jer pare!
Potpis. Iako mi se igra jako svidjela nakon demoa, morat ce pricekat neko snizenje... Andromeda i Persona imaju prednost.

Demo je bio odličan i evo ga još jedna vrhunska igra koju moram odigrat...

Iskreno ne sjećam se kada je neka godina imala takav epic start.
Krajnje je vrijeme za dobitak na lotu da konačno mogu dati otkaz na poslu i da povećam kratkovidnost barem na -6

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iskreno ne sjećam se kada je neka godina imala takav epic start.

Ajde malo dojmova, vi koji igrate.....