maverick Horizon? Apsolutno prosječna igra. Nier? Najbolja igra u svemiru, poslje Persone 5.

foggy ajde barem se slazemo za horajzon. eno ti sada P5 Royal moras ponovo platinirati 😆

maverick A vidim, planiram to zaigrati opet, samo da nađem rupu od 200h 🙂 Technically, 3 puta sam Personu 5 završio.

foggy svaka ti cast. ja bih krepao. ja ju nisam nikada dovrsio, tj stao sam negdje na pola, ali sam gledao brata kad mi je bio ljetos u posjeti kako igra. draze mi bilo gledati nego igrati igru lol. sada mi stoji na psn kao da sam ju presao, ali tehnicki ju nisam.

11 dana kasnije

Završio i treću kampanju. Kakva završnica i kakva posebna igra...štogod mislili o kvaliteti igre, zbog dizajnerskih odluka ovo mi je uvjerljivo "najhrabrija" igra današnjice kao djela nekog velikog studija. Yoko Taro i ekipa su svjetski kockari i luđaci, a kako sam vidio, nešto slično je bilo i s prvim Nierom, gdje također ono najbolje od igre dolazi pri sredini ili kraju, nakon više prelazaka odnosno kampanja. Ali ne mislim samo na taj aspekt, već i na konstantnu raznovrsnost gameplayja, od 2D dionica, napucavanja i hakiranja pa sve do rizične opcije u kojoj ti mogu biti pobrisani svi saveovi po završetku creditsa (što mi je, ruku na srce, jedna od najsjebanijih ideja ikad, i baš zato mi se toliko sviđa). I ne umanjujem ništa zasluge Platinumovaca, uz MG Rising ovo im je uvjerljivo najbolji sporedni uradak koji su napravili.

Ukratko, igra zaslužuje sve hvalospjeve koje je dobila u svijetu i stvarno ne razumijem neke koji će hvaliti primjerice SOTC ili ICO, a u ovome neće (Ili neće imati strpljenja) prepoznati i upiti svu slojevitost jednog umjetničkog djela i unikatnosti kojom Nier Automata naprosto pršti.

Živio Zero, vidi se da si čovjek od ukusa!

Tzereen

Kaj je taj Neir? Neki fajt, avantura, arkada?

Jaooo, uđem u temu da vidim kaj si napisao, ali mi je prvi ulazak na novome forumu.

Kakav noob sam bio... Tsk tsk tsk...

Jbt sami hvalospjevi. A ja sam igru probao igrati u dva navrata po par sati ali jednostavno mi postane predosadno...i toliko hodati od točke a do točke b je smiješno...
        I čudna mi priča i cijela igra..tipično kineski boleština od fantazije. Lol

Završio i ja konačno tu igru,A scenarij.Igra je dobra,bez nekih mana ali kad sam se tek zalaufao igra je završila.13h i gotovo.Ja neznam gdje su ovi u recenzijama nabili 26h igranja (to valjda za sve 3 glavne završetke).Jest da nisam puno sidequestova igrao a koji su btw.dosta dosadni fetch questovi.Ova igra ionako ide na više prelazaka da se vide svi završeci,al to nekom drugom prilikom.Uglavnom remek djelo nije,ima Platinum boljih igara,ali je vrijedna odigravanja.

master_x Da, samo kaj ovo kaj si završio nije završetak igre. To je tek jedna trećina. Igra ne prestaje nakon tog kraja.
          Ovo nije tipična igra kad u drugim prolascima imaš samo teže neprijatelje i bolju opremu.

master_x obavezno proći sva tri puta igru jer je svaki prelazak zasebno iskustvo. Tek kada prođeš tri puta igru tj imaš ta tri različita prelaska si u biti prešao igru. Mislim da ti to čak igra kaže na kraju prvog prelaska.

Ako te tješi imao sam isto mišljenje kao i ti nakon prvog prelaska, moj savjet ti je da ne odustaneš 🙂

Da, šteta je sad stati. Ja bih preskakao i side questove samo da odigram sve 3 kampanje, ali naravno da sam ih praktički sve prešao. Još moram vidjeti hoću ići na 100%, nisam baš za grindanje kako bih skinuo Emila (ne ovog našeg s foruma, jel :p).

Zero jel istina da se trophiji za platinu doslovno mogu kupiti sa ingame valutom?

doctorfreak Nisam imao blage za to, ali prema ovome:

Izgleda da je istina, lol. A ništa, možda si skratim malo muke po tom pitanju.

Mogu, ali onda moraš grindat novac, a to je dosadnije nego ih jednostavno obavit

Bila je fora u Saboteuru da je bio skill da preskočiš jedan trofej.

sanzo Eh, ja sam prodao samo machine cores od sve opreme, pokupovao preostale trofeje i ostalo mi još 250 000, haha. Ali ok, bio sam na 80% dovršenosti. Sad može opušteno, pa što mi se bude dalo.

Zero
                  Ne sjećam se na šta sam ja potrošio sav novac, možda upgradeanje oružja za trofej, znam samo da ga nisam imao dosta za kupit zadnje koji su mi falili 😃

sanzo Ja nisam ni znao da se to moze do jedno 2mj poslje kad mi je frend javio (isti frend od @Miro iz FF topica) da si je pokupovao. Pizde, a ja grindao ko manijak za oruzja 😃