foggy Slobodno se ubaci sa razmišljanjima oko guranja sadržaja u igru, i javi jel kupuješ battle royale.
Negodujem u tišini vlastitih razmišljanja. Mada . . . zapravo . . . NE, neću ić u tom smjeru. LOL
foggy Baš me zanima koliko će mi sjest, Celceta i Origins nisu baš neke igre. Dana je i dalje zakon.
Da, čuo sam da su "Celceta" i "Origins" bezveze u istoj onoj mjeri u kojoj je "Dana" genijalna. Nažalost nemam ni jedan završeni Ys (osim ovog devetog) iza sebe, pa da mogu vuć usporedbe što se samog serijala tiče, ali svježe sam odigrao nekolicinu Nihon Falcom igara i ova je u samom vrhu. Zapravo mi moraš vjerovati kad iskusno kažem da ću biti ugodno iznenađen ako odigram bolji i zanimljiviji JRPG ove godine.
Moram priznat da sam bio skeptičan s obzirom da je "cijela" avantura ovaj put zatočena u sivom, gotičkom francuskom gradiću, ali sama vertikalnost igre, te šarmantna JRPG dungeon riješenja, udavile su moju skepsu i opreznost s dvije ruke. Tempo igre je izuzetan, a cijeli world building i narativ je sada već klasično inteligentan za Falcom standarde.
Igraj!
P.S.
Jako sam volio likove ove igre. Na trenutke sam mislio da ih "poznajem". Fino su napisani.