Ne mogu a da ne napišem svoje frustracije ovdje, jer ne znam gdje drugdje, koga to uopće zanima jel.
Završavam igru, dugo igram, prvi prelaz, maksimalno sam je iscijedio, igram dugo jer igram sa djecom i želim da oni vide i dožive sav taj svijet.
Sramota je što su napravili sa igrom. Da su oni cijelu igru sveli na Midgar i Shinra zgradu pa yebem ti pohlepnu m...... square e!
Đubrad jedna sve ste sjebali dobro što ste u životu napravili. Sad ste samo đubrad ostali. I gamad!
Pa ja nisam pravo ugledao boje i sunce u igri, imam osjećaj da sam poblijedio kao vampir za ovih 40 sati igranja skupa sa ekipom na ekranu. Jeste svinje pohlepne japanske smrdljive, na koliko dijelova ćete rastrgat moju memoriju iz djetinjstva? Hoće vam 7 dijelova bit dost, kroz nekih 15 godina? Smeće, sve vam uvenilo!
Ruku na srce, igra je film koji se igra. Možda najljepše animacije do sada - što se uvijek očekuje, grafički lijepo baš, makar je sve sivo i crno - bogmater, muzika je solidna, na trenutke me piknulo u srce kad skužim poznatu melodiju ( da, preslušao sam OST dva miliona puta, alarmi su mi na mobitelu OFC) ali nije mi to to sa dodanih 100 instrumenata. Tek negdje naletiš na ''jednostavnu'' melodiju na akustičnoj gitari - kakav bi po meni trebao bit OVAJ ff. Priča je proširena kvalitetno, tu nemam zamjerke. Ali brate reciklaža levela, kad je bilo reciklaže levela u FF? Odem na novo mjesto pa se moram vratit opet na staro, pa opet, pa opet... Sklepano bezveze, umjesto da su bar do Gold saucera došli.....ali NE, to možda bude idući nastavak, Gold saucer samo, i dost djeco, šta bi vi, cijelu igru? Pa sjetite se samo da smo vam htjeli kraj petnajstice prodat samostalno, dobro ste i prošli.
Gamad japanska, izrodi japanski.
Al dobro, kad se sjetim kakve su plitke i jeftine priče bile u 12.13.15. dijelu ovaj nastavak je super! Ne?
Ne. Meni je ovo kao demo igra, jebeš mi sve. Ocjena od mene 80 max.
Ne znam jesam li uopće dovoljno opisao koliko sam živčan. Pogotovo kad sam na kraju igre.
Joj pa ja ni kraj nisam vidio još, mogu mislit kakvo me tamo govno čeka tek.
Odjebi Squareenix od mene. U nedogled...