Odigrao igru, već sam na 2. (hard) prelasku, slažem se s većinom točaka koje je @sanzo naveo gore. Square je napravio odličan posao, a posebice bi istaknuo OST(tu su apsolutno rasturili ).
Remake mi je bio skoro savršen ako se gleda prvih 16 chaptera , al zadnja dva chaptera jesu ga zasrali u 3pm , baš su se morali držat onoga zlatom piši govnom zapečati, a i onaj kreten na motoru sto se cijelo vrijeme krevelji u chapter-u 4 je pridonio negativnim dojmovima, ali valjda imaju nekakve planove za njega u u budućnosti .
Sve u svemu kad bi ocjenjivao igru ocjena bi bila 9/10, moglo se dosta toga napravit bolje, ali opet nije ni tako strašno, sasvim solidan remake.
Btw. sad u drugom prelasku jedan detalj mi je upao u oko, jel još netko primjetio da Madam M ima onu mašnu krivo postavljenu (gejše bi trebale imat mašnu na leđima. a ne oko struka ako se nevaram gejše koje imaju tu mašnu oko struka se smatraju prostit***ama, e sad jel to zajeb square-a ili su onako casualy podmetnuli detalj da se u onoj ustanovi za masažu događa malo više od same masaže...)