foggy Miro Xeno 1 i 2 jesam, X nisam jer nemam WiiU. Prvi je 90+ i rpg s dusom kakav dugo nisam igrao. Dvica mi je isto dobra ali ne toliko,makar je feeling isti. Topla preporuka. Borba je drugacija, pogledaj neki combat review, dobra mi je bila borba.
Miro Proba san malo x jer skuzin da ga iman doma na wiiu i cini se zanimljivo. Nisan tija dugo igrati jer dolazi 29.5 na switch pa cu rade tako ga odigrati. Xeno 2 mi super graficki izgleda svida mi se ta crtic grafika vise od normalnog. Nista iden u potragu za dobrin dealom
xenosphear Ček, neko shvaća Miru ozbiljno i njegove ''kritike''? Vidi se da je čovjek odigrao hrpu igara i da zna o čemu priča. Don't feed the troll.
Miro Foggy i sphero kad odigrate dajen van 100kn za igru ko se prije javi i plati cu postarinu znaci 125kn
Miro foggy Je turn based je ma slicna je ff7 remakeu isto moras ici na stagger recimo u ff7 lupas i ides na stager dok tu moras ici prvo stagger pa tek onda odigras turn. Stagger bacas na zenu i ukucane da se okrenu od televizije i ne vide sto igras, ako se okrenu i vide te onda ti se lice crveni i kad pocrveni do kraja onda je game over. Probaj nesto novo je
foggy Miro Jesi to osobno igrao il te frend nazvao da mu upalis remote pa je on odrokao? 😃 @maverick ISO-ATB standardi.
Miro foggy Čekaj ti očeš reći da san ja prepustio užitak prolaska Hanne Montane nekom drugom? Nečemo se vriđati
foggy maverick Fali ti crtica izmedju, i pise se velikim slovom 😃 Jel dosla tebi ta igra il si tu samo na dozi istresanja neukusa? 😃
maverick foggy dosla mi ova FF7 tek subota ili iduci tjedan. Pusti me sa ISO standardima. U skoli, a i na poslu mi ih je bilo/je preko glave 😅