Final Fantasy VII Remake
Radi čega worst PC port? To su gluposti.
Igra je super optimizirana.
Jedino manjak postavki nevalja.
Recimo RTX 3080ti igru gura na 4K nativni 120 frejma lock na max postavke.
PS5 ima max postavke ali dinamični 4K odnosno 1440p 30 frejma.
4x bolje od PS5 možeš vrtiti igru na jakom PC-u i oni to zovu loš port?
Budimo prisebni, cijena nevalja, postavke su mogle biti bolje, developer je šupak da ali performanse su jedne od najboljih u zadnje vrijeme.
Niti ima problema sa texturama.
pravednik Port nije samo skaliranje snage, ali ako ćeš po onome kako pišeš, taj GPU je ionako skoro 4 puta jači od onog u PS5 u samoj rasterizaciji (da RT ne spominjemo), pa logično da će i bolje vrtjeti igru ako je već ostavljen prostor za veće rezolucije i fps. Samo portiranje igre bez vođenja brige o PC specifičnostima (poput jednostavnih stvari kao što je postojanje v synca, antialiasinga, isključivanje blura...) se smatra lijenim portom. Ako ćemo samo o performansama, onda će netko reći i da je Ninja Gaiden trilogija na PC-u bila super port jer se vrtio i na drvenom PC-u. Ali dobro znamo da nije.
Suština je da FF7R očito ima problema i sa stutteringom, održavanjem fpsa i još nekim stvarima koje su napisane u člancima. I naravno, jednim ako ne i najvećim - cijenom.
Btw.
Vjerojatno jednogodišnja ekskluzivnost za Epic, ali tko će ga znati 100%...
Prvo PS ekskluziva, pa 100 godina poslje Epic, pa jos godinu pa steam. Ovo je valjda najgori deal za jedan remake ikad. I 80eura na kraju, šlag za sve fanove.
Yoshinori Kitase and Tetsuya Nomura share messages for Final Fantasy VII 25th anniversary
- Uređivano
E ovaj, oće li ikad nova epizoda? Hahahaha. Bokte Aeris će umrt od starosti dok to dočekamo.
- Uređivano
I na kraju će je oživit i igrat ćemo Nomurine vizije a ne FF7. Ljute me
Bitno da se hvale onim poludrlogom zvanim First Soldier. Ono je... Pura.
yakuza_stinger Bokte Aeris će umrt od starosti dok to dočekamo
Neće ona, mi ćemo.
Steam verzija FFVII Remake Intergrade će biti kompatibilna sa Steam Deck
Nabijem ih na ReFinal igre, sta rade ni sami ne znaju. Veli Nomura on je bio prisustan na svim tim FF7 igrama, a meni se cini da onda nije shvatio pricu i da radi opet po svojoj viziji koju ni sam ne kuzi.