Final Fantasy VII Remake
- Uređivano
Prema rjecima Motomu Toriyama-e neki ce se djelovi price (on koristi rijec scene, ali kontam da je to to) drasticno razlikovati od originala. Nesto sto smo neki od nas predvidjali i nadali se/bojali istoga. Takodjer i drugi segmenti ce dozivjeti promjene.
Ne bi me začudilo da dođe jednom QTE gdje baciš Phoenix Down i oživiš AeriS i op, ode priča u kvasinarnicu.
Opa jeste vidili Final Fantasy 7 The First Soldier
Vidli, povratili, ignorirali.
Izlazi za PC 16.12. 2021.
Kad će na Steam? EGS baš "briljira" s tim da još malo ograničava igrače
Square ima partnerstvo s Epicom, to su već naglasili i prilikom portanja KH serijala na EGS, a čini se da su imali i priličnu pomoć prilikom izrade igara zasnovanih na UE. Ako i izađe FF7R za ostale launchere, ne bih računao da će to biti unutar prve godine od izlaska na PC-u.
Ali hej, dobro da je izašla igra (makar se najava dolaska na PC očekivala i ranije). Meni osobno nakon odigravanja ovo i nije među must play naslovima. Nešto slično kao i s KH3, makar je ta igra bućkuriš za sebe.
Igra će koštat 80 € za PC verziju !!
https://www.overclock3d.net/news/software/final_fantasy_vii_remake_intergrade_s_pc_pricing_is_ridiculous/1
Igra će čini mi se koštati 0€ za PC verziju
- Uređivano
Nisu normalni, sinonim pohlepe jbte led.
Razdijele igru na nekoliko dijelova, naplaćuju grafičke postavke za PS5, sad rokaju PC cijenu 80 dolara/eura.
Igra vani odavno, ko je baš htio od PC gamera posudio je za PS4 na izlasku.
Bezobrazni dio mene objasnio bi to jednostavno, netko iz njihovog odjela marketinga puši jake stvari.
Neke igre treba kupiti.
Za sve ostalo...tu je torrent.