Prdite vi koliko ocete da je borba na poteze zastarila ali ta borba i sve ostalo je proslavila ovaj serijal i bogami kad se sastavljaju liste najboljih rpgova nevidin bas da na njoj budu neki sa eksperimentalnom borbom...
Niti na toj listi budu noviji nastavci final fantasya.
Dode nama FF15 sa novom borbom i bogami od svih koje ja poznajem nisu bili zadovoljni neki su odigrali samo da odigraju neki ko ja nisu mogli ni to.
Eto budale odoše na KH3 i prominu borbu i eto jos jedne igre di su jako podjeljena misljenja.
I sad oni to govno spoje i serviraju nam tu a bogami moga sican se da je bila ili izjava ili napisano da ce biti i klasicna borba a od toga kurcina.
Od moje ekipe koja je probala ja jos pozitivnog nisan cuja niti je ikome ova posrana borba sila.
A dodu one budale i dadu nam Dragon Quest 11 sa tom prastarom borbom i bum jedan od najboljih rpga ikad.
Od kad je krenuo eksperiment sa novom vrstom borbe od tad i serijal ide doli a to je od desetke uvik bi uveli nesto sitno a dovoljno ali kad useru ovako onda se ja opet pitan za koga je ova jebena igra pravljena i mogu li se ikad vise radovati nekom remakeu/remasteru
Mogli su jednostavno podignuti mobitel nazvati Bluepoint Games reci dobar dan mi smo retardirani i nismo napravili nista dobro godinama ova enix strana sa dragon questom nas jos drzi tu negdi na zivotu a ovo drugo zivimo na staroj slavi pa bili vi moza napravili ili remaster ili remake sto vam odgovara
Hvala
Ili ove sto rade dragon quest aj zavrsili ste 11 aj molm vas napravite ff kako triba
Ne pantin kad san slađe otkaza preorder neke igre