Uspjeh FFVII HD Remake-a će donijeti vrlo vjerojatno novo doba gaminga. Potaknuti nevjerojatnim kritičkim i financijskim uspjehom ovog rimejka, SE će kao i drugi izdavači krenuti u rimejkanje svih svojih PS1 mega hitova, koji su bili zaista vrhunski te će time nama starijim igračima dati mogućnost igranja igara koje su nam obilježile djetinjstvo, a mlađim gejmerima uvid u ono što su se nekad zvale igretine.

FFVII, dabogda se prodao u 10 miliona primjeraka i Sony ne mogao naštancati dovoljno diskova da popuni potražnju. Fak jea.
Slazem se u potpunosti. Svaki ovakav rimejk nek se proda u krdo primjeraka da potakne i druge na isto. Puno igara bi moglo dobit novi pocetak.

Win-win situacija za starije i mlade gamere.

Sad ću napokon uspjet završit ovu igru  Trnci me prolaze na samu pomisao o FF8 i FF9 HD rimejk 

Koji video ''s reakcijama'' - em je sniman nekim prastarijim mobitelom, em tip cvili kao da mu curu siluju 2 crnca iz Baltimorea.

Neda mi se gledati te konferencije, pa ću ovdje zamoliti neka netko u odgovarajući topic stavi trailer(e) iz novog Star Oceana. Ako ih bude.

Nova oružja, materie, summone, mini igre i side questove itd...takve stvari želim vidjeti u remakeu.
Ma, prijatelju... Onaj zeleni krug i zvuk kad likovi bacaju magiju... Samo neka mi to ostave u remake-u.

http://gematsu.com/2015/06/final-fantasy-vii-remake-winter-update-includes-official-title-other-details-planning

Sad ću napokon uspjet završit ovu igru  Trnci me prolaze na samu pomisao o FF8 i FF9 HD rimejk 
Pa zar nisi jos? Ocekujen FF9 remake kao i FF8, ali FF9 je najljepsa fajnlfantasticna bajka, koju vise nego ocekivana Enixova prognoza prodaje sedmice moze potaknuti.

Nope. Krenuo i zapeo negdje pa odgodio nakratko igranje i onda zaboravio gdje sam i kamo moram iči i zalutao. Na kraju odustao, a nije mi se dalo iz početka

Aha ok ;D

Iako mogu naslutit al do tad cu i zaboravit.

Oh well FF 7 ce mi bit prvi koj cu igrat, nije los pocetak. Doduse X sam igro nes kratko, al to je sve. Nisam rpg kova, dok nisam zaigro South Park

Kad bi svi imali onakvu borbu....

Nomura

- Development began just after his withdrawal from FFXV project - September 2014

- For the gameplay, he wants to take a different approach than the original game, while retaining iconic elements.
He admits indeed the team do not want to ruin the original experience. For him, the biggest challenge is to change the elements that must be without spoiling the game.
He believes that some aspects must necessarily be transformed as the evolution of the visual style of the characters are more realistic in the trailer.

- Kingdom Hearts III and FFVII R are developped by different team. FFVII R won't slow down the development of KH3

- The development of Kingdom Hearts III is at a relatively advanced level

Očekujem FFXV izlazak sljedeće godine, i Kingdom Hearts maybeeee kraj 2016-te, ali prije da je početak 2017-te.

Te  se iskreno nadam da bude izišao onda Remake krajem 2017-te.

Također da sam vidio ikoga drugog umjesto Nomure na mjestu režisera bio bi skeptičan.
Pogotovo što se  Yoshinori Kitase i  Kazushige Nojima vraćaju na projekat.
Ovo nema teorije da promaše.

Za neupućene, Kitase je režiser Final Fantasy VI, Chrono Trigger Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII iFinal Fantasy X.
A Nojima pisac Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII, Final Fantasy X, Final Fantasy X-2, Final Fantasy VII: Advent Children, Crisis Core: Final Fantasy VII i Kingdom Hearts serijala.

Dakle, elita.

Također da sam vidio ikoga drugog umjesto Nomure na mjestu režisera bio bi skeptičan.
LOL, why?
Volio ga ti ili ne, Toriyama je izbacio 3 FF-a u kratkom roku. Daleko je kompetentniji.

Toriyama, režiser XIII-ke?

Lol.
Osim Sakaguchi-ja, koji je jedini kojeg bih volio vidjeti više od Nomure možda, Nomura je daleko najbolji čovjek koji trenuto radi za Square.

Toriyama je najkompetentnija osoba u Square-u i iza te izjave stojim.

E sad, to što fanovi serijala - a posebno (iritantni) fanovi desetke - odbijaju priznati da su X i XIII najsličniji (po pitanju gotovo nepostojećeg ''istraživanja'' i backtrackinga), njihov problem.